Filip Hrgović na pitanje ‘zašto baš ‘Geni kameni’ i zašto baš Thompson’: ‘Volim Hrvatsku, domoljub sam i slušam ga cijeli život!’

Sjajni hrvatski boksač, brončani s posljednjih Olimpijskih igara, Filip Hrgović, za svoju je ulaznu glazbu odabrao pjesmu popularnog hrvatskog glazbenika Marka Perkovića Thompsona – ”Geni kameni…” Na pitanje novinara zašto baš Thompson i zašto baš ta pjesma Filip je jasno odgovorio.

“Ja sam domoljub i volim Hrvatsku, a volim i Thompsona, slušam ga cijeli život. Ta pjesma ima snažne riječi, motivira me. Posebno mi se sviđa stih “…gdje god da te život nosi, uvik moraš znati ko si”. U konkurenciji su još bile neke američke rap-pjesme, no one niti pomažu niti odmažu. Zato sam se odlučio za papreniju pjesmu, da me uoči borbe energetski diže…”, rekao je Hrgović, čiji je otac hrvatski branitelj koji u svemu podupire svog sina.

Na pitanje ide li na koncerte popularnog glazbenika Hrgović je dao zanimljiv odgovor: ”Nikad nisam bio. Zapravo, nisam nikad bio ni na jednom koncertu i to me uopće ne privlači jer moram doći satima prije i stajati u gužvi. Pa barem je danas vrijeme takvo da ne morate ići na koncert zbog dobre pjesme…”, prenosi portal 24 sata.

Inače, dio medija, kako su mnogi već zamijetili, zapravo ignorira Filipove izjave o Thompsonu te prešućuje njegov izbor ulazne glazbe. Šutnja je ponekad rječitija od same riječi. Prenose ”tek” rezultate Filipovih mečeva u profesionalnoj karijeri, koja je tek započela, a koji su impresivni. Dva meča, dvije ekspresne pobjede.

Nažalost, ima i onih koji Filipa kritiziraju zbog izbora glazbe, srećom, takvi su u ogromnoj manjini, bez obzira koliko možda bili glasni.

Izvor: narod.hr

Odgovori

Skip to content