Krešimir Mišak u Kaštelima ponovno dočekan s oduševljenjem

Prepuna dvorana dvorca Vitturi u Kaštel Lukšiću i posjetitelji svih generacija pristigli iz cijele Splitsko-dalmatinske županije, potvrdili su kako novinar, pisac, rock glazbenik i urednik i voditelj emisije „Na rubu znanosti“ Krešimir Mišak na ovom području ima ogroman broj obožavatelja. Književni susret s Krešimirom Mišakom po četvrti put organizirala je Gradska knjižnica Kaštela u „Mjesecu hrvatske knjige 2017.“, čija je ravnateljica Renata Dobrić istaknula kako joj je iznimno drago što je Krešimir Mišak ponovno privukao ogromnu pažnju sadašnjih i budućih članova Knjižnice. 

Mišak je ovom prilikom govorio prvenstveno o temama vezanim uz „društveni inženjering“, pri čemu se osvrnuo i na brojne teme o kojima je govorio u emisiji „Na rubu znanosti“ i u svojim knjigama koje se stalno nalaze pri vrhu top ljestvica, a čija tematika zadire u područje misterioznosti, znanstveno (ne)objašnjivih pojava i sl.

Nakon sat i pol „zanimljive priče“, pri čemu su nazočni „upijali svaku riječ“, Mišak je nagrađen burnim pljeskom i ovacijama nazočnih, koji su se okupili oko njega, kako bi mu stisnuli ruku i pohvalili i njega i teme o kojima piše i govori, te njega samog zbog pristupačnosti i neposrednosti. Inače, sve knjige Krešimira Mišaka mogu se posuditi u svim odjelima Gradske knjižnice Kaštela.

Izvor: Gradska knjižnica Kaštela

Odgovori

Skip to content