Oliver Dragojević danas slavi svoj 70. rođendan

Oliver Dragojević danas slavi svoj 70. rođendan. Iako je legendarnom Splićaninu nedavno dijagnosticiran karcinom pluća, on nije klonuo duhom te će u povodu svog rođendana održati koncert u Spaladium Areni u Splitu 15. prosinca. Na koncertu će nastupati Zagrebačka filharmonija, zbor Izvor, Gibonni, Dupini, Stjepan Hauser i Oliverov dugogodišnji prijatelj Tedi Spalato koji je za Večernji list otkrio što se može očekivati na rođendanskom koncertu.

“Bit će to prava proslava. Gledatelji će uživati u prekrasnoj glazbi hrvatske vokalne legende, druženju, emocijama i radosti. Iako mu je danas rođendan, mi ćemo proslavu čuvati za 15. prosinca”, rekao je Tedi. Splitske glazbenike Tedija Spalata i Olivera Dragojevića vežu brojne uspomene, a Tedi je u njemu pronašao uzor, stoga ne čudi što je upravo njega Oliver pozvao da bude dio njegova koncerta.

Za svoj rođendan Oliver je zasigurno primio bezbroj želja, a vjerojatno se najčešće spominju one vezane za zdravlje.

“Najprije mu želim zdravlje! Ovo sve drugo on će učiniti za sebe. Njegova je životna radost glazba i ona je uvijek na prvom mjestu. Kada ne pjeva naglas, pjeva u sebi. On je satkan od glazbe i ona ga činim sretnim”, rekao je Tedi Spalato.

Oliver se veseli rođendanskom koncertu.

“Ja ko ja, družim se čitav život s talentiranim ljudima… Ovaj će put to biti s dragim gostima i pjevački aktivnom publikom. Čini mi se da će biti lipo, to je 70 godina navršenih, veselim se! A pisama će biti, mi dodamo jednu, pa oduzmemo dvije, na kraju opet dodamo tri pa smo najzad na 28 pjesama”, izjavio je Oliver na presici.

Izvor: Večernji list

Odgovori

Skip to content