Kao u devedesetima: Torcida i BBB zajedno

“Virujte nam da se osjećamo ka da smo u Splitu. Pun je grad torcidaša. Šetamo sa Hajdukovin šalovima oko vrata i di god dođemo svi nas pozdravljaju, ka da je devedeseta. Na utakmicu idemo zajedno s purgerima. Mamić je to pokuša spriječit, ali nije uspija”, razdragano javljaju pripadnici Torcide

{jathumbnail off}Na istočnoj tribini Dinamova stadiona danas će se stopiti zastave i simboli Dinama i Hajduka. Ako je suditi po profilima i statusima društvenih mreža ovih suparničkih klubova, “bili” su ovaj put itekako dobro došli na maksimirski derbi.

– Dobrodošli u naš Zagreb!

– Dragi Torcidaši, dobrodošli u ZG. Potražite i štandove za potpis za Vukovar, referendum o ćirilici. Udružite se s BBB i zajedničkim snagama pomozite da se skupe potpisi i bandi na vlasti pošaljite poruku kao i na stadionu bandi u nogometnom savezu. Zajedno smo jači i učinkovitiji!

Ovo su samo neki od mnogobrojnih poziva dobrodošlice koje Bad Blue Boysi upućuju navijačima s juga, a da su uistinu dobrodošli potvrđuju izjave koje u pripadnici omiške Torcide dali za fošal.hr:

– Virujte nam da se osjećamo ka da smo u Splitu. Pun je grad Torcidaša. Šetamo sa Hajdukovin šalovima oko vrata i di god dođemo svi nas pozdravljaju, ka da je devedeseta. Na utakmicu idemo zajedno s purgerima. Mamić je to pokuša spriječit, ali nije uspija. Karte za istočnu tribinu smo, međutim, sami nabavili. Najnormalnije smo došli do kioska di se prodaju i kupili ih – javljaju razdragani navijači.

Autor: S.V./Dnevno.hr

Odgovori

Skip to content