Božidar Alić: Nesposobni u svemu osim u uništavanju naše lijepe domovine

Ova bagra, koja samo zna vladati pod svaku cijenu, najavila je kako nam (“sleduje temeljito prevaspitavanje”) i kako ovaj oblik izravne demokracije nisu mogli spriječiti, no da je to i prvi, ali i posljednji narodni referendum

{jathumbnail off}Prvi dan Došašća započeo je neuobičajeno rano, za nas Hrvate. Hod prema hrvatskom Božiću, ove godine, nije započeo nedjeljom 1. prosinca i ne zapalismo tek jednu svijeću, prvu, već stotine tisuća svijeća na Sveti ponedjeljak, 18. studeni ljeta Gospodnjeg 2013. u Vukovaru. Tu, u našem srcu, u Vukovaru, započesmo naše hrvatsko obiteljsko hodošašće, ne samo prema našem hrvatskom i katoličkom Božiću, već i prema Uskrsu ove naše jadne, izranjavane, napaćene, krvlju našom natopljene, Domaje Hrvatske.

Gromko je odjeknula tišina naših duša u molitvi Vukovarom. I ne samo Vukovarom, već i cijelom Hrvatskom, koja nastavlja svoj Križni put prema Uskrsnuću.

Jude, veleizdajnici, nesposobni u bilo čemu, izuzev u grohotnoj mržnji prema Hrvatskoj i naspram nas Hrvata, su na vlasti. Na vlasti je nesposobna, velikosrpska bagra i obrijani četnici, uz njihove neizostavne i nepismene kurvetine.

Jedan veliki uspjeh im priznajem. Jednooki Lignjun i njegova polupismena bratija na vlasti, svojim prijezirom, prema nama Hrvatima i Hrvatskoj, te željom „da nas prevaspitaju” i izruče preko Londona i Pariza, Regionu i Beogradu, štiteći svoje obiteljske udbaše, poput perkovića i pokušavajući rasprodati, rastrajbati bezumno našu djedovinu, pokušavši nam nametnuti zločinačko ćirilićno pismo, kao naše, sjediniše nas i djecu našu u jednu i jedinu neprikosnovenu hrvatsku Obitelj, koja im je nakon Vukovara, na vedar i sunčan dan, nedjelje 1. prosinca izrekla svoj prvi pravorijek. Brak mogu činiti samo i jedino žena i muškarac, ili ako vam je draže, muškarac i žena. Mi smo ustavna kategorija.

Za tu i takovu jednostavnu i svima razumljivu, kratku ustavnu rečenicu glasovalo je skoro milijun Hrvatica i Hrvata. Nešto više od broja koji su doveli ovo lažljivo, nesposobno, polupismeno, veleizdajničko, četničko-kozaračko kolo ili kraće rečeno anglosaksonske, srbofilske, ćirilićne Jude na vlast. Na čelu kolone titin je gardist Jednooki Ljigavi Lignjun.

Neka budu sretni i presretni, što nismo svi izrekli svoje ZA ove nedjelje 1. prosinca 2013., jer bi tada bilo još razvidnije kako ni „šutljiva” većina ne podupire njihov zločinačko-totalitaristički poduhvat, nazvan UNIŠTENJE HRVATSKE, tj. SANU 2 (velikosrpska akademija nauka i umetnosti).

Negdje, na planeti Malog princa, takovi bi odstupili, kao i u Ukrajini, no vidimo, što se tamo događa.

Ova bagra, koja samo zna vladati pod svaku cijenu, najavila je kako nam (“sleduje temeljito prevaspitavanje”) i kako ovaj oblik izravne demokracije nisu mogli spriječiti, no da je to i prvi, ali i posljednji narodni referendum.

Operetni Fićfirić izrekao je: „Dok sam ja živ, referendum o ćirilici neće proći. Ne treba mi Ustavni sud, jer Sabor donosi Ustav i sam je ovlašten tumačiti ga!” Time je najavio državni udar i opstanak na vlasti svoje bezumne, polupismene bagre „s koca i konopca” uz policijsku represiju, uhićenja, batinanja i privođenja.

Mrak je. Tma i tmuša. Mnogo je postaja na Križnom putu prema Golgoti. Hrvatska Svijeća gori i ugasnuti neće, usprkos, uz prkos i unatoč Svima i Svemu. Spravni smo na žrtvu.

Jer

…”dok je srca , bit će i Kroacije!”

Autor: Božidar Alić/Dnevno.hr

Odgovori

Skip to content