Tribina “Istina o Istanbulskoj konvenciji”

Hrvatska udruga Benedikt

i

Hrvatska zajednica bračnih susreta

obavještavaju Vas kako će se tribina pod nazivom “Istina o Istanbulskoj konvenciji” održati u ponedjeljak, 5. ožujka 2018., s početkom u 19 sati u velikoj dvorani Nadbiskupskog sjemeništa u Splitu (Zrinsko-frankopanska 19).

Na tribini će gostovati i izlagati Ladislav Ilčić, prof., iz udruge Glas roditelja za djecu – GROZD. Uz njega će izlagati i predstavnici organizatora, Hrvatske udruge Benedikt i Hrvatske zajednice bračnih susreta.

Radujemo se Vašem dolasku!

Hrvatska udruga Benedikt

1 comment

  1. Demokršćani

    Pišite ono što nitko ne želi objaviti:

    HRVATSKI DEMOKRŠĆANI

    PODRUŽNICA ZA MEĐIMURSKU ŽUPANIJU

    PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

    U hrvatskim medijima je ovih dana obznanjeno i potvrđeno da je gospođa Biljana Borzan, članica SDP-a i hrvatska europarlamentarka, u sudskom postupku, javno priznala kako je osobno nagovarala odnosno vršila pritisak na bivšu ravnateljicu Porezne uprave gospođu Čavlović Smiljanec, kako bi stopirala naplatu poreznog duga jednom trgovačkom društvu.

    Takvim ponašanjem, gospođa Borzan je počinila kazneno djelo, Republici Hrvatskoj uzrokovala je veliku materijalnu štetu, a ravnateljicu Porezne uprave gospođu Čavlović Smiljanec, bezobzirno je izložila kaznenom progonu.

    Hrvatski demokršćani, Podružnica za Međimursku županije smatra da je protiv gđe. Borzan potrebno neodložno pokrenuti odgovarajući pravosudni postupak, te da se gđu. Borzan, zbog teške zlouporabe utjecajnog političkog položaja, isključi iz redova europskih parlamentaraca. Gospođa Borzan mora naknaditi štetu ovoj državi – jer je snagom autoriteta europarlamentarke i saborske zastupnice SDP-a, vršila politički pritisak uslijed čega je našoj državi nanijela veliku štetu, a gospođu Čavlović Smiljanec izložila kaznenpom progonu.

    Za Hrvatske demokršćane, Međimurske županije:

    Franjo Cimerman

Odgovori

Skip to content