Smanjenje ovlasti Davora Šukera: Više nema pravo potpisati nijedan ugovor čija vrijednost prelazi 100.000 kuna

Sjednica Izvršnog odbora HNS-a potvrdila je kako je reorganizacijom Saveza predsjednik Saveza ostao bez bitnih ovlasti.

Tako Šuker sada nema pravo samostalno popisati nijedan ugovor čija vrijednost prelazi 100 tisuća kuna, nego moraju biti potpisi najmanje dvije nadležne osobe iz HNS-a.

HNS je sada organiziran na tri sektora koje vode Damir Vrbanović, Vlado Iveta i najvažniji Marijan Kustić, u čijoj je domeni 75 posto i diktira nove trendove, navode Sportske novosti.

Pričalo se i o sukobu Šukera i Ivana Heraka.

“O sukobu Šukera i Heraka mogu reći da sam bio prisutan na sastanku kad su razgovarali o tom sektoru. Herak je predložio način kako smatra da marketing treba raditi, predsjednik je imao drugi prijedlog, kao i svaki predsjednik. Bilo je povišenih tonova, ali nije bilo fizičkog obračuna, niti vrijeđanja, niti lupanja šakom o stol. A povišene tonove smatram normalnim jer kad se ljudi razmimoilaze u mišljenjima dolazi do takvih stvari”, komentirao je situaciju na press konferenciji Marijan Kustić.

No, što kaže Herak?

“Mogu samo reći da sam temeljem Pravilnika ja zadužen za poslove koji su dodijeljeni mojem odjelu, a činjenica da se na Izvršnom odboru o tome nije ni diskutiralo govori tome u prilog. To je cijela priča. Nadam se korektnoj suradnji s predsjednikom u interesu hrvatskog nogometa”, zaključuje.

Izvor: narod.hr/Sportske novosti

Odgovori

Skip to content