Stranica ‘Hrvatska izumire’ nedostupna!; Strmota tvrdi: ‘Blokiran sam!’

Marin Strmota je iznenadio javnost prošlog tjedna davši ostavku na mjesto državnog tajnika tijekom konferencije za medije pred ministricom Nadom Murganić.

Marin Strmota, bivši državni tajnik u Ministarstvu demografije koji je na konferenciji za novinare o demografskoj revitalizaciji prošlog tjedna nenadano dao ostavku otvorio je Facebook stranicu ‘Hrvatska izumire’, a onda je, pomalo neočekivano, stranica od jučer postala nedostupna.

Strmota tvrdi da ne zna zašto stranica Hrvatska izumire više nije dostupna, odnosno zašto je blokirana.

‘Facebook ne daje objašnjenje’, rekao je Strmota Tportalu no nije želio poslati screenshot obavijesti o blokadi stranice. Marin Strmota je iznenadio javnost prošlog tjedna davši ostavku na mjesto državnog tajnika tijekom konferencije za medije pred ministricom Nadom Murganić. Nakon što je Strmota izgovorio kako demografske mjere koje su predstavljene smatra folklorom, ministrica je pokušala spasiti situaciju pravdajući njegov potez “nestrpljenjem mladog čovjeka”.

U prvoj objavi na stranici “Hrvatska izumire” Strmota je u subotu napisao: “Dragi svi, zahvaljujem svima od srca na porukama podrške koje su mi praktički zatrpale sve komunikacijske kanale i dale mi snage da se obratim svima! Tri, četiri, … krećemo …”

Izvor: Tportal; Foto: fah

Odgovori

Skip to content