Mukama ovršenih nema kraja

Hoće li biti Izmjena i dopuna Ovršnog zakona, pitanje je sad. Predstavnici Ministarstva pravosuđa već mjesec dana, unatoč obećanjima, odbijaju gostovanje i razgovor o ovoj temi u emisiji „Imam problem“.

Gost emisije bio je Branimir Bunjac iz Kluba zastupnika Živog zida i SNAGA-e koji na posljedice Ovršnog zakona, ali i okrutnost sustava koji proizvodi dužničko ropstvo upozorava godinama.

Dugovi se moraju vraćati. Ali kako bi građani to bili u mogućnosti činiti i kako ne bi potonuli, s Ovršnim zakonom nešto treba učiniti. Tu smo rečenicu toliko puta ponovili. U redakciju je, kažu, stiglo toliko pisama i upita gledatelja, da im nije jasno kako rješenja još uvijek nema.

S obzirom na to da smo već ranije obećali gledateljima i dalje govoriti o ovoj temi, danas ćemo građane RH podsjetiti na probleme s kojima su se građani suočavali proteklih godina, poručila je urednica i voditeljica emisije Marina Medved Pulić.

Evo kratkog presjeka građana koji su osjetili posljedice Ovršnog zakona.

Izvor: hrt.hr

1 comment

  1. Ja

    Zašto nitko ne podnese kaznenu prijavu protiv europarlamentarke Borsan zbog protekcije jednom trgovačkom društvu – za otklon blokade?! Zašto se ne traži nejzina ostavka na mjestu u Saboru i u Euro-parlamentu???

Odgovori

Skip to content