TwitterFacebookPinterestGoogle+

Sramotno. Brnabić ne želi Hrvata u srbijanskom parlamentu!

  • Written by:

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je u svom prvom intervjuu za HRT u Beogradu kako ne misli da bi Hrvati trebali imati zajamčeno zastupničko mjesto u srbijanskom parlamentu.

Što na to kaže Milorad Pupovac, a što hrvatska predsjednica i predsjednik Vlade RH?

Ako je to tako, a jeste, što u Hrvatskom saboru imaju tražiti čak tri zastupnika srpske manjine, od kojih notorni Pupovac zastupa tek možebitno pet do deset posto Srba koji žive u Republici Hrvatskoj?

Pored toga, taj Pupovac se već godinama ponaša kao „pobjednik hrvatskog obrambenog Domovinskoga rata“, a svaka Vlada drži ga kao „malo vode na dlanu“, jer njegovi minorni i sramni glasovi nažalost spašavaju opstanak onih koji su trenutačno na vlasti.

Srbi u svom parlamentu ne žele nikakvog „hrvatskog pupovca“, a još manje da im neki Hrvat, kao nama Srbin Pupovac, dijeli lekcije, i još k tome javno ne prizna srpsku i inu agresiju.

Pupovac je najveći mutež u hrvatskoj politici i dok se njega ne riješimo i dok Državno odvjetništvo ne počne raditi na masu prijava koje je navodno zaprimilo protiv njega, ni hrvatsko-srpski odnosi neće i ne mogu biti bolji, tim prije što je Pupovac isto što i Brnabić – „produžena ruka“ Aleksandra Vučića!

Mladen Pavković, predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.)

Komentari

1 comment

  1. Zdravko Sondic

    Tako se ponasaju svi politicari iz Srbije kad su u pitanju hrvati.Toliko nas vole da
    nestanemo kako je pisao njihov velikosrbin Nikola Stojanovic ”Od istrage nase ili vase”
    Nikada nisu oni odustali od svoje ideje ”Velike Srbije”Od Vuka S.Karadzica do Radovana
    Karadzica.Nikakava potpora za Evropsku Zajednicu nego da ostaju u svojem pasaluku.