Gospa u Međugorju: Vaša borba je teška, biti će još teža

Mirjana Dragićević-Soldo tijekom godišnjeg ukazanja 18. ožujka

Mirjana Dragićević-Soldo imala je svakodnevna ukazanja od 24.6.1981. do 25.12.1982. Tog dana, Gospa joj je rekla: «Mirjana, izabrala sam te i rekla ti sve potrebno. Prenijela sam i na tebe mnoge strahote koje treba da dostojno nosiš. Misli na mene i na to koliko i ja zbog toga suza prolijem. Uvijek trebaš biti hrabra. Brzo si shvatila moje poruke, a tako moraš shvatiti da i ja moram otići. Budi hrabra…!»

Povjerivši joj desetu tajnu, Gospa joj je rekla da će tijekom cijelog života imati ukazanje jedanput godišnje – svakog 18. ožujka. Tako je i bilo danas, Mirjana je kod Plavog križa imala ukazanje, ukazanju je nazočilo nekoliko tisuća hodočasnika iz cijeloga svijeta.

Draga djeco,
Moj zemaljski život je bio jednostavan. Voljela sam i radovala se malim stvarima, voljela sam život, dar od Boga, iako su boli i patnje probijale moje srce.
Djeco moja, imala sam snagu vjere i bezgranično povjerenje u Božju ljubav .
Svi oni koji imaju snagu vjere su jači. Vjera čini da živiš po dobru i onda svjetlo Božije ljubavi dolazi uvijek u željenom trenutku.
To je snaga koja podržava u boli i patnji. Djeco moja, molite za snagu vjere i pouzdajte se u Nebeskog Oca i ne bojte se.
Znajte da nijedno Božje stvorenje neće biti izgubljeno nego da će živjeti zauvijek.

Svaka bol ima svoj kraj i onda počinje život u slobodi tamo gdje sva moja djeca dolaze, gdje se sve vraća.
Djeco moja, vaša borba je teška, biti će još teža, ali vi slijedite moj primjer. Molite za snagu vjere, pouzdajte se u ljubav Nebeskog Oca. Ja sam s vama, ja vam se očitujem, ja vas hrabrim. S neizmjernom majčinskom ljubavlju milujem vaše duše. Hvala vam.

MISIJA / MEDJUGORJE-INFO

1 comment

Odgovori

Skip to content