15. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva u Dubrovniku

Hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu Marijana Petir će u petak, 23. ožujka 2018. u 12 sati na Trgu Marina Držića ispred hotela Tirena – Babin kuk otvoriti jubilarni 15. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva u Dubrovniku.

Sajam već 15. godinu organizira voditelj Mediteranskog sajma Vedran Kraljević, a ove godine očekuje se dvjestotinjak izlagača.

Nakon otvorenja, zastupnica Petir će sudjelovati na programu savjetovanja o problematici voda koji će se održati povodom Svjetskog dana voda u President dvorani Olipa hotel Valamar s početkom u 14.15 sati. Zastupnica Petir govorit će na temu “Voda naša svagdašnja”, a uz nju u savjetovanju sudjeluju među ostalima i predstavnici Hrvatskih voda, Udruge SPLAP te akademik Ferdo Bašić. Završetak savjetovanja predviđen je za 19 sati.

Podsjećamo da je zastupnica Petir 15. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva najavila u srpnju 2017. godine u Europskom parlamentu u Bruxellesu, a tom su prilikom predstavljeni i autohtoni proizvodi hrvatskih OPG-ova koji na sajmu izlažu od samih početaka, kao i vina iz vinarija udruženih u Zadružni savez Dalmacije.

Izvor: hu-benedikt.hr

Odgovori

Skip to content