Peternel o Zeliću: Godinama već govorim da je GONG civilna zaklada SDP-a, takvih ima još!

Nakon što je na sjednici Glavnog odbora SDP-a u subotu bivši istaknuti član GONG-a Dragan Zelić izabran za izvršnog tajnika SDP-a, krenule su reakcije.

Na društvenim mrežama tako se javio i potpredsjednik Hrvatskog helsinškog odbora Igor Peternel.

“Prijatelj mi je za dobro jutro javio vijest da je Dragan Zelić napustio GONG i prihvatio dužnost u SDP-u. Godinama već govorim da je GONG civilna zaklada SDP-a koja postoji s ciljem prikupljanja novca i zloupotrebljavanja autoriteta neovisnog civilnog društva u korist SDP-a. Prije samo mjesec dana SDP-ovci su ga željeli uvaliti u Povjerenstvo za sukob interesa! GONG godinama glumi društvene nadsuce, a crveni mediji ih gurali! Sada se demaskiraju jer su kadrovski i materijalno devastirani! Takvih zaklada osim GONG-a ima još! Fuj”, napisao je Peternel na Facebooku.

Podsjetimo, Zelića i GONG i prije se spominjalo u kontekstu bliskosti SDP-u i lijevim političkim opcijama, a neki mediji su prije nekoliko godina pisali kako agitira(ju) za tu stranku. Ova vijest prošla je ispod radara, jer je glavna vijest bila izbacivanje Miranda Mrsića iz stranke.

Izvor: direktno.hr

Odgovori

Skip to content