TwitterFacebookPinterestGoogle+

Svi u Stobreč na koncert za Anđelu! Pomozimo joj da ode na liječenje u inozemstvo

  • Written by:

Na Uskrsni ponedjeljak mještani Stobreča organiziraju veliki humanitarni koncert za djevojku Anđelu Knežević, koji će se održati u mjesnom parku s početkom u 18 sati.
Nastup su potvrdile estradne zvijezde poput Jole, klape “Rišpet”, Giuliana, grupa “Dalmatino”, “Viva” i “Mjesnog odbora”, Alena NižetićaMilana TerzeJohnnyja Gitare i drugih, dok će program voditi Joško Bonači i Edita Lučić Jelić.

Anđela je 15-godišnjakinja iz Stobreča koja vodi bitku svog života. Uoči njezina rođendana dijagnosticiran joj je osteosarkom bedrene kosti ili jednostavnije rečeno najčešći rak kostiju koji uglavnom zahvaća mlade ljude između 10. i 25. godine života, kada kosti intenzivno rastu. Anđela se trenutno liječi u splitskom Kliničko-bolničkom centru, ali jedina nada joj je odlazak na liječenje u inozemstvo.

Tamo se uspješno izliječila i jedna Maja iz Osijeka koja se s istom zloćudnom bolesti borila u Anđelinoj dobi, prije 10 godina. Zahvaljujući dobrim ljudima Maji je omogućena operacija i terapija u inozemstvu. Maja danas radi, ima svoju malu obitelj, zdrava je i vesela, krasna mlada žena koja, kao i njezina obitelj, zahvaljuju dobrim ljudima i daru s neba.

Anđela također ima veliku želju i volju za ozdravljenjem, a njezina obitelj, rodbina i prijatelji čine sve kako bi osigurali novac za liječenje. Mještani Stobreča, među kojima i članovi udruge “Naš Stobreč”, nisu dvojili oko organiziranja ovog koncerta za pomoć djevojci.

Organizatori stoga pozivaju sve dobre ljude da uplate svoje donacije na žiroračun: Anđela Knežević HR1723900013216979636, SWIFT za uplate iz inozemstva HPBZHR2X. Ako niste u mogućnosti izravno uplatiti novac na Anđelin račun, za organizaciju koncerta potrebna je donacija u bilo kojoj vrsti hrane i pića ili ostalim artiklima koji će se tu večer darovati u zamjenu za financijsku donaciju. 
Potvrda donacije su bonovi koje će organizatori dijeliti. Pozivaju sve na glazbeno događanje za pomoć Anđeli Knežević.

Izvor: Slobodna Dalmacija

Komentari