TwitterFacebookPinterestGoogle+

Bivši sotonist vratio se Crkvi: Zlo ne voli kada netko moli krunicu!

  • Written by:

David Arias četiri je duge i mračne godine proveo u sotonističkoj sekti

“Zlo ne voli kada netko moli krunicu!”, rekao je čovjek koji je četiri duge i mračne godine proveo u sotonističkoj sekti.

David Arias rođen je u Ciudad de Méxicu, no u dobi od 16 godina preselio je u Kaliforniju gdje su ga prijatelji iz škole upoznali s poznatom okultnom igrom ouija i pozvali ga na prizivanje demona na groblju.

Iako je odrastao u katoličkoj obitelji, David kaže da se nije slagao sa svojom obitelji. Sam sebe opisuje kao “problematičnu” osobu. S obzirom na krhke temelje koje je imao u vjeri, novim prijateljima u Kaliforniji nije trebalo dugo da ga nagovore da sudjeluje na tajnim zabavama koje su uključivale sve vrste seksualnog promiskuiteta i neograničenu konzumaciju alkohola i droga.

Također im nije dugo trebalo da ga pozovu da postane član zatvorene grupe koju su nazivali “crkvom Sotone”. U toj je grupi bilo ljudi svih uzrasta, nacionalnosti i društvenih slojeva, od onih koji su bili odjeveni u crno i bojali oči i usne u crno, do onih koji su se, prema Davidu, činili kao liječnici, pravnici, inženjeri…

Sa 16 godina, David je bio jedan od najmlađih. Grupa je pažljivo izbjegavala policiju i prijetili su smrću onim članovima koji razotkriju njihovu praksu.

Četiri duge godine je sudjelovao u sekti.

No, Davida je, kako kaže, “unutarnja praznina” dovela do toga da napusti takav stil života i da se vrati Bogu i svojoj katoličkoj vjeri.

Nakon što se vratio starom putu, David se oženio, dobio djecu i počeo aktivno sudjelovati u župnom životu. Podijelio je s drugima svoju mračnu prošlost, posebice s hispanskom zajednicom u Kaliforniji.

David danas inzistira na tome da roditelji svjesno prate svoju djecu jer djeca imaju jednostavan pristup štetnim stvarima. Osim toga, preporučuje odlazak na misu, redovitu ispovijed i molitvu krunice.

Posebno je naglasio: “Krunica je moćna. Zlo ne voli kada netko moli krunicu!”

MISIJA / MEDJUGORJE-INFO.COM / ALETEIA

Komentari

1 comment

  1. Berislav

    Poznato je odavno svakom onom tko je imalo poučen u Rimokatoličkoj vjeri da je Blažena DSjevica Marija i molitva te utjecanje Njoj najbolja obrana od Zloduha i svih vrsta sotonizma!