TwitterFacebookPinterestGoogle+

Dr. Mihovil Biočić: Drugo otvoreno pismo hrvatskim zastupnicima

  • Written by:
Poštovani zastupnici,
u petak 13. travnja, gosp. Plenković i suradnici, spremaju nam kulturnu, duhovnu, tradicijsku i civilizacijsku zamku. Tada će predsjednik HDZ-a, gosp. Plenković i suradnici nasrnuti na Statut HDZ-a i Ustav Republike Hrvatske.
 
Naime, u čl. 2. st. 1. Statuta HDZ-a piše: „HDZ je narodna stranka koja okuplja sve slojeve hrvatskog naroda i drugih građana Hrvatske, čiji se program temelji na domoljublju, načelima demokracije i kršćanske civilizacije te drugim vrijednostima koje su u tradiciji hrvatskog naroda.” 
HDZ je, dakle, demokršćanska stranka… Tzv. Istanbulska konvencija nije povezana s kršćanskom demokracijom i predajom, s razumom, s prirodnim zakonima, sa znanošću …
Nadalje, čl. 140. st. 2. Ustava Republike Hrvatske piše: Međunarodne ugovore kojima se međunarodnoj organizaciji ili savezu daju ovlasti izvedene iz Ustava Republike Hrvatske, Hrvatski sabor potvrđuje dvotrećinskom većinom glasova svih zastupnika“. 
To znači da za prihvaćanje Istanbulske konvencije (dalje: IK), kojoj se (GREVIO-u i njegovim ispostavama) predaje osim milijardi kuna godišnje i  dio hrvatskoga suvereniteta, treba glasovati 101 zastupnik.  Međutim, budući da ona zahvaća u sve civilizacijske i duhovne pore hrvatskoga društva (mnogo više nego Ustavna definicija braka), u Ustav i hrvatske zakone, predlažem zastupnicima da ne krše Ustav, da ne glasuju za IK i da izglasuju raspisivanje referenduma, kojim će hrvatski državljani, odlučiti o usvajanju ili o odbacivanju IK. 
Ako u Europskoj zajednici nisu propisane kazne za države koje ne usvoje (potvrde) IK, zašto se treba žuriti usvojiti je i komu je to veoma privlačno!? Ako se radi o novcu  za gradnju sigurnih kuća, vrtića, socijalnih programa … i to se može prihvatljivo dogovoriti, ali, poštovani zastupnici, nemojte nam nametnuti zbog prijeporne IK, za 10 godina, iznos od gotovo pet peljeških mostova!
Desetak se godina mučimo s našim siromašnim proračunom, kako i gdje nabaviti zrakoplove za obranu krvlju obranjenoga, vratiti INA-u, obnoviti razrušeno, očuvati radna mjesta… , a za djelomični gubitak suvereniteta i novih milijardu kuna svake godine, medijska šutnja, tajac u strankama, u Vladi, u Saboru …!?
Čudno je da se križ, u ime liječenja bolesne dječice ne nosi do Zagreba, zbog te milijarde, zbog milijardi kn već danih protuhrvatskim tzv. nevladinim udrugama, za “uskrsnuće” Galeba i njegova počasnog putnika, za …
Sada kada je i neukima jasno da je tzv. Interpretativna izjava pravno ništavna, treba se suprotstaviti ovim bjesomučnim nasrtajima svim demokratskim sredstvima. Napad je na našu hrvatsku kulturu, baštinu i kršćansku uljudbu uistinu nemilosrdan! Sada mnogi šute (a šutnja je isto što i odobravanje), vjerujući da hrvatski narod ne pamti dugo! Neka se ne zavaravaju! Ovo će narod dobro zapamtiti i vratiti, kada dođe vrijeme za to!
Gospođe i gospodo zastupnici! O vama ovisi hoće li ovoga trinaestog biti obični ili crni petak!
Dr. Mihovil Biočić
Izvor: hu-benedikt.hr

Komentari

2 comments

  1. Goranka

    Negativna selekcija u Hrvatskoj je izvršena temeljito i sveobuhvatno. Ovaj tjedan je zadnji tjedan kada će se moći bar pokušati zaustaviti totalna razgradnja hrvatskog društva, Plenković ima potrebnu većinu za IK jer će ga podržati njegova SDP-HNS koalicuja, ali potrebno je samo nekoliko ruku da se sruši njegova utvrda koju on zove “moja vlada”. Ključni potez je povjerenje ili nepovjerenje Dalićki. Ako se taj trenutak propusti, već slijedeći tjedan Velika koalicija, HDZ-SDP-HNS i privjesci izlazi iz sjene na svjetlo. A onda nam ne će biti samo petak crn. Samo nekoliko čistih ruku!

  2. Mario Milovčić

    To je prokleto točno, ali zapamtite Andrej-aga Plenković neće još dugo biti tu, a ako i ostane u Hrvatskoj, zna li on tko će mu odgajati i učiti djecu. Kad je prije malo manje od 2 godine dolazio na vrh uz svesrdnu pomoć Šeksa&Co., nisam vjerovao jednom napisu naslova “Plenković- UDB-in gojenac”, a sad je potpuno bjelodano jasno tko je i što je Andreja Plenki-boy (ili možda ipak girl). Zato iako se čini prekasno, treba u četvrtak 12. travnja u 18.00 svakako biti na splitskoj Rivi, padala kiša, tuča ili sikire, pa nek’ cila RH, Europa, Split i svit vidi tko su i što su pravi Hrvati, Domoljubi, Bogoljubi i Čovjekoljubi, a ne tamo neki bolesni LGBTIQQIAK sotonisti-sodomisti koji do podne, kada ustaju, mrze sebe, a popodne cijeli svijet. Sve je to krenulo iz pokvarene Amerike od A.Kinseya 70-ih do današnjih Rockefeller-Rotschild-Sorosevih masonskih orlova. Samo pročitajte knjigu Davida Kupeliana “Marketing Zla” pa će vam sve biti jasno i prejasno! Zato HZODUS!!!