Uključite se u utrku i pomozite 15-godišnjem Ivanu iz Svetog Kaja koji treba vašu pomoć!

15-godišnjem Ivanu Kuncu iz Svetog Kaja krajem prošlog mjeseca otkriven je tumor zbog kojeg se nalazi na liječenju u Zagrebu. Stoga su Čuvari Kristova groba Sveti Kajo krenuli u organizaciju humanitarnih akcija kako bi pomogli Ivanu i njegovoj obitelji.

Ivanu Kuncu (15 god), mladiću iz župe Sveti Kajo Solin, osnovnoškolacu i sportašu u nogometnom klubu NK Solin koncem ožujka 2018. godine otkriven je tumor na mozgu, nakon što mu je pozlilo te je odveden na hitnu pomoć. Ivan se trenutno nalazi na liječenju u Zagrebu te prima kemoterapije. Roditelji svaki svoj slobodni trenutak koriste za posjetu svojem djetetu. Povodom proslave blagdana Svetog Kaja, zaštitnika župe, organiziraju se razne sportske aktivnosti te je jedna od njih „1. Utrka Sveti Kajo – potpora Ivanu Kuncu“, kroz antičku Salonu dužinom 3,5 kilometara.

– Ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da nam se pridruže na utrci koja će se održati 21.04.2018. s početkom u 17:00h te svojim dobrovoljnim prilogom pomognemo Ivanu i njegovoj obitelji u ovim teškim trenutcima – stoji u opisu na Facebooku uz napomenu da se zainteresirani za sudjelovanje u utrci mogu kontaktirati organizatore putem facebook stranice „Čuvari Kristova groba Sveti Kajo“, u župnoj crkvi Svetog Anastazija, na broj mobitela +385 91 959 4850 te na mail: cuvarisvetikajo@gmail.com.

Izvor: dalmacijaplus.hr

Odgovori

Skip to content