Predstavljena nova knjiga “Moja krsna škrinjica” u nizu dječjih izdanja

Moja krsna škrinjica odličan je dar prigodom primanja sakramenta svetoga krštenja

U prostorijama nakladne kuće Verbum na konferenciji za medije u četvrtak, 19. travnja predstavljena je knjiga Moja krsna škrinjica, a predstavili su je dr. sc. Miro Radalj i mr. sc. Petar Balta direktor i glavni urednik nakladne kuće Verbum. 

U svom nizu dječjih izdanja nakladna kuća Verbum objavila je novo izdanje za najmlađe pod nazivom  Moja krsna škrinjica. Osmišljena je kao posebna privlačna kutijica s ručkicom unutar koje su tri djeci zanimljive knjižice: Biblijske priče za najmlađe, Moje prve molitve Radosnica. Moj prvi spomenar.

Knjiga Biblijske priče za najmlađe donosi najljepše biblijske priče iz Starog i Novog zavjeta za svako dijete. Čitajući ove priče, roditelji će na jednostavan i zanimljiv način doprinijeti upoznavanju djeteta sa Svetim Pismom i Božjom porukom ljubavi za sve ljude.

Druga knjiga pod naslovom Moje prve molitve sadrži različite molitve pomoću kojih će najmlađi naučiti razgovarati sa svojim nebeskim Ocem te koje će ih pratiti u prvim koracima rasta u vjeri. U knjizi je sadržana i molitva Oče naš koju je Isus naučio moliti svoje učenike, ali i molitve zahvale i blagoslova, molitve za obitelj i prijatelje, posebne prigode te molitve prije spavanja.

Treća knjiga sadržana u škrinjici je Radosnica. Moj prvi spomenar. U ovoj knjizi roditelji mogu zabilježiti najposebnije trenutke sa svojim djetetom te će ona služiti kao dragocjena uspomena na krštenje i prve mjesece i godine njihova mališana.

Tekst za sve tri knjige napisala je Bethan James, a privlačne vesele ilustracije kojima su obogaćene djelo su Paole Bertolini Grudine.

Moja krsna škrinjica odličan je dar prigodom primanja sakramenta svetoga krštenja, uz pomoć kojeg će roditelji imati mjesto za bilježenje značajnih uspomena vezanih uz dijete, a dijete će imati dragog pratitelja kroz prve godine života.

Moja krsna škrinjica dostupna je u svim knjižarama Verbum kao i preko web knjižare Verbum.hr, a moguće je o njoj više saznati na linku ovdje.

Izvor: hu-benedikt.hr

Odgovori

Skip to content