VIDEO: Kako masoni zlorabe američke medije?

Američki masoni pokušavaju oprati ono što je trajno zaprljano i prikazati se u svjetlu korisnih i humanih filantropa. Evo kako to radi CBS.

{jathumbnail off}U prilogu se tvrdi da masoni nisu tajno društvo, da simbol na američkom dolaru nije masonski, da masoni nisu osnovali SAD…

Pod naslovom “Uđite u tajni svijet slobodnih masona” američka televizija CBS “otkrila” je širokoj javnosti što i tko su zapravo masoni. Barem prividno. Naime, kako sve više ljudi smatra da netko iz pozadine vuče konce i upravlja svijetom, pri čemu se obično upućuje na tajna društva poput masona i iluminata, mnogi će reći da su upravo oni instruirali CBS da “razotkrije” masoneriju.

U prilogu se tvrdi da masoni nisu tajno društvo, da simbol na američkom dolaru nije masonski, da masoni nisu osnovali SAD. Naziva ih se “najstarijim svjetskim bratstvom”. Čak se objašnjava i kako postati članom masonske lože – morate biti određenih karakteristika, vjerovati u neko superiorno biće. No upozorava se kako je u većinu loža zabranjen ulaz ženama.

Masoni su prikazani kao filantropi, osnivači dječjih bolnica u kojima se ne plaća participacija, a dnevno, objašnjava CBS, doniraju 2 milijuna dolara u humanitarne svrhe. Mason 33. stupnja uveo je CBS i u jednu od njihovih velikih zgrada u Washingtonu.

Evo kako je CBS Amerikancima predstavio masone!

{youtube}AqcKKjTzn6M{/youtube}

Autor: Z.S./Dnevno.hr

Odgovori

Skip to content