TwitterFacebookPinterestGoogle+

Genijalna isprika, genijalnog voditelja

  • Written by:

Nakon gostovanja beogradskog glumca Sergeja Trifunovića u kontraverznoj tv emisiji Nedjeljom u dva (6. svibnja 2013.) koju uređuje i vodi Aleksandar Stanković, a koja je zbog uzdizanja četništva i neprofesionalnosti dobila mnoge kritike, među ostalim u medijima se javio i Ante Đapić kojeg je Stankovićev gost usporedio s ratnim zločincem Vojislavom Šešeljom!

– „Izražavam zgraženje nad činjenicom da se na javnoj televiziji, koja se financira novcem poreznih obveznika, može dogoditi da u prime-timeu, u nedjelju u 14 sati svjedočimo pljuvanju po hrvatskim vrijednostima i pojedincima i da to prolazi bez reakcije nadležnih tijela, a pod time mislim na reakciju hrvatske Vlade i Ravnateljstva HRT-a“ – izjavio je Đakić te dodao da će tužiti Stankovića i HRT, odnosno da traži i njihovu ispriku.

Ove nedjelje (13. svibnja) žalosni voditelj žalosne emisije se u istoj emisiji, kojoj  je bio gost saborski zastupnik Goran Aleksić, ispričao! I to ovim riječima:

– „Kad govorimo o isprici onda ću i ja iskoristiti ovaj uvod da se i ja ispričam Ante Đapiću zbog istupa u emisiji  prošlotjednog gosta Nedjeljom u dva!“

To i ništa više!

Genijalno. Nije rekao ni zbog čega se ispričava ni tko je tada bio gost, tako da oni koji su gledali emisiju s Trifunovićem nemaju pojima o kakvoj isprici ovaj bunca.

Ako se tako javno ispričava HRT-e (Stanković) zbog uistinu nezapamćene uvrede i klevete na račun hrvatskoga naroda i njegove borbe za slobodu, onda je to dno ispod dna!

A voditelj Nedjeljom u dva navodno je po zanimanju – pravnik!

Bože, pomozi!

Mladen Pavković, predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.)

Komentari

1 comment

  1. Anđeo

    on je slika hdza, sdpa,hnsa,pupovca, seksa,lekarkina ženskadina,i jandrakovića mulina,kršna svita u gaćicama save, jove i merunoga tita,Bože dragi imali još igdi ovakovi “PUZDREKANA”?