Lovren poslao jasnu poruku: ‘Modrić bi već osvojio Zlatnu loptu da je Nijemac ili Španjolac’

Hrvatska nogometna reprezentacija danas putuje iz Roščina prema Rostovu, gdje je u utorak na rasporedu utakmica 3. kola skupine D protiv Islanda. Na službenoj su konferenciji govorili Dejan Lovren i Lovre Kalinić.

O Argentini

“Svi su bili presretni zbog te pobjede. Ali ne osvaja se turnir na jednoj utakmici. U dvije utakmice smo pokazali da imamo karakter, želju i volju da doguramo što dalje. To želimo pokazati i u posljednjoj utakmici iako smo osigurali prolaz dalje”, objasnio je Kalinić.

O ostalim utakmicama

“Redovno gledamo ostale utakmice. Velike ekipe su u nekakvoj krizi, ali ništa to ne znači, ovo je turnir”.

O Islandu

“Znamo njihov stil igre, bit ćemo spremni za tu utakmicu, tko god bude igrao. Bit će čvrsti i jaki u duelima. Igraju dosta dugih lopti, no znat ćemo odgovorit na njihovu igru”, istaknuo je Kalinić.

O Daliću

“Zlatko je napravio fantastičnu atmosferu kod nas. Napravio je fantastičan odnos s igračima od početka. Zna kako komunicirati s igračima. Nije nam najveći prijatelj, ali dobro se razumijemo. Vlada fantastična atmosfera i treba ju održavati”, rekao je Lovren.

O brizi Argentinaca

“Ja potpuno shvaćam da zaigra cijela ekipa koja je zaigrala protiv Argentine. Ali zašto bismo riskirali s nekim igračima koji imaju žute kartone. Izbornik će odlučiti, a mi želimo pobijediti i nećemo kalkulirati. Neće biti jednostavna utakmica”.

O veznjacima

“Već sam puno puta rekao da je fantastično igrati s Lukom. On je trenutno jedan od najboljih igrača svijeta. Luka da je Nijemac ili Španjolac bio bi uvijek među Top 3 igrača i mogao bi osvojiti Zlatnu loptu. Ali zato što je Hrvatska manja zemlja ne dobiva toliko pažnje”, rekao je Lovren, prenose Sportske novosti.

Izvor: narod.hr/Sportske novosti; Foto: fah

Odgovori

Skip to content