Otvoreno HRT-a o Vatrenima o Rusiji: Verbalni sukob Ćire i Blažička na temu Zdravka Mamića

Subotnja utakmica Hrvatske i Rusije bila je tema emisije Otvoreno, u kojoj su razgovaralu bivši nogometaši Stjepan Deverić i Stjepan Tomas, novinari Ivan Blažičko i Milojko Pantić, dopredsjednik HNS-a Marijan Kustić, kao i Domagoj Perlić iz udruge ‘Uvijek vjerni’ te trener slavne generacije iz 1998. godine Miroslav Blažević.

Upitan za koga će navijati srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić, a za koga Srbija, Milojko Pantić je rekao: “Uvjeravam vas da će građanska Srbija navijati za Hrvatsku, ali kleronacionalistička struja će se nadati da Rusija pregazi hrvatsku reprezentaciju, no to se neće dogoditi jer imate bolju momčad”.

Priča se posljednjih dana i o novcu koji je HNS dobio zbog plasmana hrvatske nogometne reprezentacije. Kamo će ti novci, pojasnio je Marijan Kustić – u poboljšanje infrastrukture, moguće i u novi nacionalni stadion.

Ivan Blažičko spomenuo je da je javnosti često puta nametano mišljenje kako će Zdravko Mamić iz Međugorja određivati koja će momčad igrati na SP-u, a on smatra da su to gluposti.

“Uostalom, ako je to istina, zar ne bi onda bilo u redu da tom čovjeku iz Međugorja čestitamo?”, rekao je Blažičko koji smatra da je sastav Hrvatske koji je nastupio protiv Islanda zapravo Čačićev.

Ćiro Blažević reagirao je na izjavu Blažička: “Znate li čiji je to sastav? Čačićev.”

“Kakve veze imaju Mamić i Čačić? Znao sam da ćeš napraviti incident”, poručio mu je Blažević.

Izvor: narod.hr

Odgovori

Skip to content