BOŽIDAR ALIĆ: Sanjam Hrvatsku

Sanjam katoličku, marljivu, radinu, tradicionalnu Hrvatsku. Sanjam Hrvatsku, kojoj grb počinje, bijelim poljem. Nevinim. Isusovim.

{jathumbnail off}Sanjam Hrvatsku. Sanjam našu lijepu, ljubljenu, voljenu Hrvatsku. Bez zvijezde petokrake, lišenu nametnika i zločinca tita i njegovih. Sanjam našu Domaju, gdje su lustrirani svi, a pogotovu Oni. Oni protivu kojih se borismo, ginusmo i poradi kojih krvarismo gotovo jedno stoljeće.

Sanjam Hrvatsku. Našu Hrvatsku. Napokon našu. Hrvatsku naših djedova i baka, Hrvatsku naših roditelja i Hrvatsku djece naše.
Sanjam Hrvatsku, hrvatskoga naroda. U mojemu snu manjina nema. Čak i oni koji se tako osjećaju ne traže ” hljeba, povrh pogače”.
Sanjam Hrvatsku. Bez amnestiranih četnika. Bez aboliranih silovatelja. Bez dvojezičnih natpisa. Sanjam Hrvatsku gdje je naša rana, naša smrt, naš Uskrs, naš Vukovar uzdigut na čast Oltara.

Sanjam katoličku, marljivu, radinu, tradicionalnu Hrvatsku.
Sanjam Hrvatsku, kojoj grb počinje, bijelim poljem. Nevinim. Isusovim.
Sanjam Hrvatsku u kojoj se pozdravlja: „ Hvaljen Isus i Marija”. Sanjam Hrvatsku u kojoj ljudi odzdravljaju: „Vazda Isus i Marija”.

Sanjam Hrvatsku, moju obitelj Hrvatsku. Sanjam Hrvatsku u kojoj će muž poštivati, ljubiti i držati ženu kao „kap vode na dlanu”. Sanjam Hrvatsku u kojoj će žena biti sretna i ispunjena u svojoj samozatajnosti dojeći dječicu hrvatstvom. Sanjam Hrvatsku u kojoj će djeca poštivati svoje djedove i roditelje i govoriti jezikom hrvatskim.

Sanjam Hrvatsku, Hrvatsku branitelja, Hrvatsku Hrvata, Hrvatsku mučenika i Hrvatsku budućnosti živih. Poštujte branitelje i štujte smrt i žrtvu njihovu. Na tim će se krvlju natopljenim temeljima obdržati Hrvatska zora, koja se eto ponovno budi.

Mrak je. Tma i tmuša. Ljigavi Jednooki Lignjun, koji je mozak masonskog zla, usmjerenog protivu nas, protiv Hrvatske, koju iznad svega i nadasve mrzi državu Hrvatsku još uvijek stoluje kao predsjednik sviju zločinaca i okrvavljenih mrzitelja Hrvatske, koji vladaju Hrvatskim državnim saborom i derneče na Trgu sv. Marka, plešući četničko kozaračko kolo, u sretnoj mržnji prema svemu hrvatskomu. Pokajte se, ispovjedite se svi koji ste glasovali za njih, za partizanske udbaške ubojice roda svoga! Sve njih treba smaknuti s javne, političke, ili bilo koje druge scene i aktivnosti, makar i na redovitim izborima. Oni su Zlo, spadala, vucibatine i četničke priležnice anglosaksonskog istospolnog sotonizma. Napokon i zavazda ih treba i moramo ih maknuti, spraviti u ropotarnicu njihove koljačke, okrvavljene, bezbožnjačke povijesti mržnje i gađenja prema državi Hrvatskoj i nama Hrvatima. Neka trunu i vape u paklu koji su sami stvorili klanjajući se luciferu! Neka trunu zanavijeke s titom i hitlerom i staljinom! Rijetki koji se obrate i na samrtnoj postelji bit će spašeni. Rijetki!

Sanjam Hrvatsku Hrvata. Sanjam Domaju našu i djecu djece njihove.
Sanjam slobodnu i nezavisnu i državu i iznad svega i sviju Hrvatsku.
Jer…

„dok je srca , bit će i Kroacije”.

Autor: Božidar Alić/dnevno.hr

Odgovori

Skip to content