Izbornik Zlatko Dalić se prije odlaska u Rusiju pomolio u Međugorju

Kada je došao na čelo reprezentacije mnogi su mu predviđali da se tu neće dugo zadržati. Kada se danas sve sabere i oduzme u tom trenutku nogometna reprezentacija imala je vrlo malo prijatelja.

Pojedini mediji pozivali su na bojkot reprezentacije, i za raditi u tim uvjetima trebalo je zaista veliko srce.

Zlatko Dalić imao je veliko srce i vjerovao je u svoje nogometaše i u ono što radi, i to se pokazalo kao dobitna kombinacija, kombinacija koja je nogometnu reprezentaciju vratila narodu i navijačima.

Kada smo početkom siječnja radili intervju s Dalićem koga smo zatekli u Međugorju rekao nam je: U Međugorje ću svakako doći prije odlaska u Rusiju da se pomolim za dobar rezultat.

Obećano-učinjeno. Izbornik Dalić je sredinom svibnja ponovo došao u Međugorje pomoliti se pred odlazak u Rusiju.

Da su kojim slučajem Vatreni napravili loš rezultat zbog ovakvih izjava masmediji bi razapeli izbornika upravo onako kao što su svojedobno učinili izborniku rukometne reprezentacije Hrvatske Željku Babiću.

Dalić nikada nije krio tko je i što je i upravo zbog toga ga narod voli bilo gdje da se pojavi. U Hercegovini je uvijek bio rado viđen gost i Hercegovina jedva čeka da ga opet dočeka i zahvali mu za svu radost koju je donio narodu.

Izvor: MISIJA / HERCEGOVINA.INFO

1 comment

  1. Berislav

    Neka ser mopli ja se osobno ne molim više u Međugorju tri puta sam tamo u životu bio sada se molim Majci Božjoj Blažanoj Djevici Mareiji iz Portugala Fatimskoj i onoj iz Lourdesa Francuska jer ta dva prošteništa su od Sv. Majke Crkve ne majčice Rusije priznata za Međugorje čekam!

Odgovori

Skip to content