TwitterFacebookPinterestGoogle+

Tihomir Dujmović: Koji neviđeni kupleraj u ovim povijesnim danima ponosa i slave!

  • Written by:

Na Facebooku novinar i publicist Tihomir Dujmović piše kako grad Zagreb već godinama organizira Dan branitelja 30. svibnja i u tom kontekstu Thompson je pjevao na trgu bana Jelačića i ranije. Njegov upis prenosimo u cijelosti:

“Dakle u organizaciji i dakako sa blagoslovom grada i gradonačelnika. Dakle, bazično kako vidimo nema spora između gradonačelnika i Thompsona. No, jedini nominalni organizator dočeka vatrenih je ovaj puta bio grad Zagreb!

Dakle, nema dvojbe da je netko, a Netko može biti samo vrh vrha vlasti naložio gradu da se Thompsona ne pusti na Trg. Dolazi do kompromisa pa se dogovara samo jedna pjesma. Ne i više! I tako dolazi do sramote da se Thompsonu isključuje razglas. Da je cijelo vrijeme problem samo Thompson vidi se iz izjave Krešimira Dolenčića koji još to jutro, da pripremi teren, ističe da “pjevačima i političarima nema mjesta na bini”.

“Političarima” zato da tamo slučajno ne dođe Kolinda ali i stoga da bi se prevenirale salve zvižduka premijeru. “Pjevačima”, samo da se odmah najavi zabrana Thompsonu! Kakva bestidna Dolenčićeva sramota! Što vam to treba gospodine Dolenčiću?

(FOTO) Starešina i Dujmović: ‘Mediji u Hrvatskoj nisu slobodni’

Hrvatski radio oko 18 sati javlja da premijer i dio Vlade čeka vatrene u Johanu Franku te da “u ovom trenutku nije jasno hoće li vatreni doći u Johan Frank prije ili nakon što sa bine pozdrave navijače”. Nikad više o toj informaciji ni slova, no notorno je: premijer je čekao Luku Modrića i vatrene u Johanu Franku! Kako je razvidno da nije grad svojom voljom zabranio Thompsonu pjevanje druge, treće ili pete pjesme, a iznad Bandića samo je Vlada i premijer, igračima ne pada na pamet ići do Johana Franka!

Idući dan DORH najavljuje nastavak procesa Luki Modriću!!!

Šef Vladinog promidžbenog stožera, da bi bio veći Papa od Pape i da bi bio trbuhozborac svog šefa potvrđuje tezu da se u cijeloj priči radilo o tobožnjem pokušaju ustaškog državnog udara! No, nadređeni je mudriji: svjestan da će kompletan negativni odijum te rečenice pasti na leđa premijera, da će se temeljem te izjave momentalno razotkriti tko je zapravo cijelo vrijeme režao protiv Thompsona, stiže vijest o Macanovoj smjeni.

Ali, u naslovu vijesti se tvrdi da je Macan otišao na osobni zahtjev pa se još jednom štiti Onaj koji je vukao sve konce!

Tu se postavlja samo jedno pitanje: razumije li narod ove podvale, razabire li prave nalogodavce i umije li čitati između redaka od 90-te, nikad temeljitije kontroliranih medija?”

Izvor: narod.hr

Komentari