Predvođeni Dalićem Vatreni će uveličati proslavu Oluje, dok srpski mediji nastavljaju s huškanjem i širenjem mržnje prema Modriću!

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović 4. kolovoza odlikovat će najvišim državnim odličjem hrvatske heroje, generale Antu Gotovinu i Mladena Markača,istog bi dana nogometna reprezentacija Hrvatske predvođena izbornikom Zlatkom Dalićem i kapetanom Lukom Modrićem trebala odigrati u Kninu revijalnu utakmicu s momčadi hrvatske vojske i policije.

Hrvatska idućih dana slavi obljetnicu jedne od najvećih oslobodilačkih operacija i vojnih pobjeda u svojoj povijesti. Bez Oluje i oslobođenja Hrvatske od velikosrpskog agresora, Miloševićevih boljševika i razno – raznih fašističkih grupacija, moderne i slobodne Hrvatske ne bi bilo, a s njom ni hrvatske nogometne reprezentacije.

Izbornik Zlatko Dalić nakon velikih pobjeda na Svjetskom prvenstvu u Rusiji u svojim izjavama sjetio se hrvatskih branitelja, a na dočecima pri povratku u domovinu Vatrenima je pjevao jedan – Marko Perković Thompson. Zbog čega su u Srbiji pokrenuli neviđenu kampanju protiv Vatrenih kakve se ne bi posramio ni Miloševićev RTS iz najmračnijih dana režima spomenutog ratnog zločinca.

Nažalost, i ove godine učitelji fašističkog ratnog zločinca, Vojislava Šešelja, koji trenutno vladaju Srbijom predvođeni Aleksandrom Vučićem te njihovi pročetnički mediji, huškaju građane Srbije na Hrvate te siju mržnju svojim neistinama o Oluji koju smatraju ”genocidnom, ustaškom operacijom”, a proslavu Oluje nazivaju ”sotonističkim pirom koji će biti završen 5. kolovoza na glavnom trgu u Kninu, gdje će koncert održati pjevač Miroslav Škoro, poznat po veličanju ustaških zločinaca…”

Što reći na ovo? Nažalost, fašistička Srbija je danas ista ili gora nego prije 27 godina. Bez katarze, bez denacifikacije, i bez demokratizacije, zarobljena u svojim mitovima i propalim ideologijama, svakim danom sve manja, sve siromašnija i sve neuglednija državica s kojom malo tko u Europi ozbiljan želi imati ozbiljnog posla.

Na meti pročetničkih medija i dalje je kapetan Vatrenih Luka Modrić. I dalje ga napadaju zbog ”ustaških orgija” u Zagrebu te ga sada udaraju istom mjerom zbog činjenice da će Vatreni igrati u hrvatskom kraljevskom gradu Kninu, koji je gotovo pet godina bio pod srpskom okupacijom.

Iz službenog programa MORH-a…

”U 18 sati započinje revijalna nogometna utakmica na gradskom stadionu NK Dinara Knin između veterana HV-a i veterana HVO-a koji će zaigrati protiv nogometne ekipe na čelu s izbornikom Zlatkom Dalićem i odabranom vrstom Hrvatske vojske i policije…”

Hoće li u Knin doći i kapetan Vatrenih Luka Modrić?

Izvor: narod.hr

Odgovori

Skip to content