OLUJA U MOM SRCU: Brda, Ravne njive i Neslanovac pozivaju ove subote na pučku feštu!

Povodom 23. obljetnice vojno-redarstvene operacije Oluja već tradicionalno, četrnaestu godinu zaredom, gradski kotari  Brda, Ravne Njive i Neslanovac u suradnji s Društvom za Športsku rekreaciju Brda ove subote, 4. kolovoza 2018. godine s početkom u 19 sati organiziraju sportsko-kulturnu manifestaciju ‘Oluja u mom srcu’ .

Na terenima športsko-rekreacijskog centra Brda u malom nogometu, basketu, balotama i tenisu, ogledat će se ekipe udruga veterana  4. Gardijske brigade, 114. brigade HV, 141. Brigade HV, 158. Brigade i 6. domobranske pukovnije HV, 72. bojne Vojne policije, IX bojne HOS-a, ZUDVDR splitsko-dalmatinske županije, UŠR Branitelj kao i ekipe domaćina, gradskih kotara Brda, Ravne Njive i Neslanovac.

Po završetku natjecanja najboljima će se dodijeliti zaslužene medalje i pehari, a svi okupljeni će se počastiti besplatnom spizom i hladnim pićem i proslaviti Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja uz dobru zabavu i pjesmu grupe Chilli.

Predsjednici vijeća ova tri kotara Ivan Vukorepa, Mirko Ramljak, Mirko Prančević i predsjednik DŠR Brda Mate Krolo pozivaju sve ljude dobre volje da im se pridruže na ovoj pučkoj fešti kojom se slavi jedan od najvažnijih državnih praznika naše domovine te uz dobru glazbu, zabavu, iće i piće zajedno proslavimo Oluju!

Odgovori

Skip to content