TwitterFacebookPinterestGoogle+

(VIDEO)Dave Mustaine, Osnivač Metallice: Sotonizam mi uništio život, spasio me Isus Krist

  • Written by:

Rock legenda, jedan od osnivača benda Megadeath i jedan od prvih članova benda Metallica, Dave Mustaine, dao je ekskluzivan i intiman intervju za Alexa Jonesa

{jathumbnail off}Dave Mustaine je pričao o svom iskustvu glazbenika, o politici pa i o svojoj odluci da postane Kršćanin. Objasnio je i zašto rock bendovi uvijek ulaze u sotonizam i zašto vjeruju da tako bolje sviraju. Time Mustaine potvrđuje da postoji organizirani sustav sotonizma unutar glazbene scene.

Odbacivanjem sotonizma, Mustaineu su sad obitelj i Bog na prvom mjestu: “Shvatio sam npr. da ne mogu skakati iz aviona kako što sam to činio prije. Sad gledam svoju djecu i sin mi kaže kako želi kao tata skakati iz aviona. Rekao sam sebi da sam u to vrijeme bio lud i sad se pitam kako biti svom djetetu uzor”, rekao je Mustaine.

U vezi vjere rekao je da je shvatio da mu je njegova upletenost u okultizam, koji je popularan na glazbenoj sceni, gotovo uništila život. Pričao je o jednom gorkom trenutku kada je gledao u nebo pa mu se ukazao križ koji ga je doveo do odluke da ide u crkvu. “Rekao sam sebi. Što više imaš za izgubiti? I tako je sve počelo”, zaključio je Dave Mustaine.

Pogledajte ovdje cijeli intervju koji traje sat vremena:

{youtube}LR2OE3q8mbk{/youtube}

 

Croative.net

Komentari