Silvana Oruč Ivoš: Svašta je izustio Pupovac, no kʼo zmija noge, krije stanovite činjenice

  • Written by:

Pupovac je priču okrenuo na Drugi svjetski rat, rekao je kako bi volio da se održi tematska sjednica u Saboru o njegovom djelovanju, a pitali su ga i kako može doći do normalizacije odnosa kada sudjeluje na skupovima u Bačkoj Palanci na kojima se Hrvatsku uspoređuje s nacističkom Njemačkom. 

Što je sve rekao, pročitajte OVDJE, a u nastavku donosimo objavu Silvane Oruč Ivoš s društvenih mreža. 

“Svašta je izustio Pupovac, no kʼo zmija noge, krije stanovite činjenice – npr. da je na posljednjim izborima za Hrvatski sabor, od ukupno 138.539 birača pripadnika srpske manjine, glasovalo (prema službenim podacima DIP-a) 19.534 birača, odnosno 14,10 posto.

Dakle, čak 86 posto pripadnika srpske manjine u Hrvatskoj nije sudjelovalo i biralo svoje zastupnike na posebnoj listi koju predvodi Pupovac što se može tumačiti i tako da ne žele da ih zastupa Pupovac sa svojom velikosrpskom, ratnohuškačkom i rušilačkom politikom. Jer što bi Pupovac radio kada ne bi konfrontirao većinski hrvatski narod sa srpskom manjinom u HR?!

Koja bi bila Pupovčevu svrha i uloga kada ne bi bilo tenzija?? Velika većina Srba u Hrvatskoj želi normalan i miran život kao i svi ostali građani, a Hrvatsku gledaju kao svoju Domovinu. Pupovac je taj koji to ne želi jer od čega bi živio u tom slučaju?! Pravo je pitanje, koga on uopće zastupa?”, napisala je Oruč Ivoš na Facebooku.

Izvor: direktno.hr

Skip to content