HKZ Troplet: Nagradni foto natječaj

  • Written by:

Hrvatska kulturna zajednica TROPLET s ciljem promicanja obiteljskih vrijednosti, duha međugeneracijske solidarnosti, zaštite dostojanstva obitelji  te poticanja stvaralaštva i izvrsnosti mladih ljudi objavljuje nagradni natječaj za izbor najbolje neobjavljene fotografije s temom:

OBITELJ – SUSRET GENERACIJA

Tema natječaja je usmjerena promicanju tradicionalnih obiteljskih vrijednosti, susreta različitih generacija i ljubavi među članovima obiteljske zajednice. Autorima se pruža mogućnost slobodna i originalna pristupa zadanoj temi, a fotografija mora sadržajno odgovarati temi natječaja.

Pozivamo mlade fotografe amatere, učenike i studente, ali i sve zainteresirane da se prijave na Natječaj i pošalju fotografiju u digitalnom obliku elektroničkom poštom na adresu:

troplet.natjecaj@gmail.com

Fotografije poslane na natječaj predstavljaju autorsko djelo, te ne smiju biti naknadno obrađivane računalnim/smart-phone programima i tehnikama.

Stručno povjerenstvo će odabrati dvadeset najuspjelijih fotografskih uradaka koji će biti izrađeni u velikom formatu i otvoreni javnosti. Među izabranim fotografijama bit će proglašene tri najbolje, a njihovi autori će biti nagrađeni vrijednim nagradama. Nagrade će biti dodijeljene na svečanom otvaranju izložbe fotografija koja će biti upriličena u sklopu Tropletovih dana kulture 2018. Nagrade će osigurati sponzor natječaja, tvrtka ZK Office iz Mostara:

  1. nagrada: foto aparat Canon EOS 1300D
  2. nagrada: Photobook dimenzija 20×30
  3. nagrada: Poklon bon za izradu foto proizvoda u vrijednosti 50 KM

Autor na natječaju može sudjelovati samo s jednom fotografijom. Uz fotografiju je potrebno dostaviti osobne podatke, a natječaj ostaje otvoren do ponoći 26. listopada ove godine.

Pristigle fotografije koje ne zadovoljavaju uvjete natječaja, kao i prijave izvan završnoga roka neće se razmatrati.

Upravni odbor HKZ TROPLET

Skip to content