Predstavljeno novo izdanje za djecu “Priče iz Biblije za laku noć”

  • Written by:

Biblijske priče iz ove slikovnice posebno su osmišljene za djecu, s pažljivo izabranim biblijskim tekstovima koji se odlikuju svojom jednostavnošću i razumljivošću.

U prostorijama nakladne kuće Verbum na konferenciji za medije u četvrtak, 18. listopada predstavljeni su novi naslovi Priče iz Biblije za laku noć, a knjige su predstavili dr. sc. Miro Radalj i mr. sc. Petar Balta direktor i glavni urednik nakladne kuće Verbum. 

Nakladna kuća Verbum upravo je objavila novo izdanje za najmlađe – slikovnicu Priče iz Biblije za laku noć. Večernje doba pred odlazak na spavanje vrijeme je koje se može posvetiti djeci na dobar način, a s ovom slikovnicom koju je priredila autorica Vanessa Carroll roditelji i obitelji dobivaju zanimljivo štivo uz koje će potaknuti maštu i srca mališana i uz koje će svako dijete rado usnuti.

Biblijske priče iz ove slikovnice posebno su osmišljene za djecu, s pažljivo izabranim biblijskim tekstovima koji se odlikuju svojom jednostavnošću i razumljivošću, a bogate i poticajne ilustracije na pristupačan način omogućuju djeci bolje upoznavanje glavnih biblijskih zgoda i junaka. Slikovnica tako sadrži ključne pripovijesti iz biblijske povijesti spasenja kao što su pripovijest o Josipu iz Egipta, Davidu i Golijatu, proroku Joni i kitu te više pripovijesti iz Novoga zavjeta kao što su ona o rasipnom sinu i dobrom ocu, o Zakeju, o ozdravljenju Jairove kćeri itd., a koje su sve ispričane na način da pokazuju Božju ljubav za svakog čovjeka.

Sam sadržaj slikovnice i privlačne ilustracije učinit će da slikovnica Priče iz Biblije za laku noć djeci postane jedna od  najdražih knjiga koju će htjeti podijeliti s prijateljima.

Slikovnica je izrađena u kvalitetnom tvrdom uvezu s umetnutom spužvom, velikog formata, što je čini prikladnom za darivanje u različitim prigodama.

Knjiga Priče iz Biblije za laku noć dostupna je u svim knjižarama Verbum kao i putem web knjižare Verbum.hr, a o njoj možete saznati više na linku ovdje.

Izvor: hu-benedikt.hr

Skip to content