Fra Ante Vučković i Blanka Vlašić pozivaju na prvi „Susret u Riječi“ u Splitu i poručuju da su svi, baš svi dobro došli!

  • Written by:

Po prvi puta u Splitu, u Nadbiskupijskom sjemeništu, u utorak, 23. 10. 2018., u 20.00 sati održava se prvi biblijski susret za odrasle pod nazivom “Susreti u Riječi” koji su namijenjeni svima koji žele čuti kvalitetno tumačenje Božje riječi i doživjeti je na nov, dinamičan i zanimljiv način. Želimo se susresti s Bogom, s drugima i sa samima sobom.

Tema prvog susreta je “Moć i nemoć jezika”, a Božju riječ po temama i ciklusima će na svim susretima tumačiti prof. dr. sc. fra Ante Vučković. Svi koji su ga slušali zasigurno znaju kojim žarom ovaj franjevac tumači Božju riječ i zato su pozvani svi željni kvalitetnih sadržaja ovakve vrste. „SVI STE DOBRODOŠLI!“, poručuju u videu prilogu fra Ante i Blanka.

Voditeljica i moderatorica Susreta je jedna i jedina Blanka Vlašić koja će se po prvi put publici predstaviti u sasvim novoj ulozi i novom svjetlu. Evo još jedan razlog da svojim dolaskom podržimo njezin bezuvjetni angažman na koji se uz sve svoje obaveze svim srcem radosno odazvala.

Fantastične sestre Ramljak, Split i cijelu Hrvatsku oduševile su svojom pjesmom i njihove slavujske glasove slušat ćemo i na našem prvom „Susretu u Riječi“ u utorak.

Susret se sastoji od dva dijela. Na svakom susretu u prvom dijelu fra Ante Vučković tumači jedan odlomak iz Svetog pisma, a u drugom će dijelu Blanka Vlašić ugostiti tzv. “goste iznenađenja”.

Zanimljivi gosti i teme, video prilozi, ugodno ozračje, prekrasna duhovna glazba, interaktivan i humanitaran karakter samoga Susreta zasigurno će biti pravo osvježenje za sve koji su željni duhovnih i oplemenjujućih sadržaja. A pripremamo i brojna iznenađenja!

Kvalitetna postava sprema se predstaviti najširoj publici najbolje od novog splitskog evangelizacijskog vala pod nazivom “Susreti u Riječi” i kroz četiri susreta i četiri teme odgovoriti na suvremene duhovne težnje i zahtjeve:

Predavač: FRA ANTE VUČKOVIĆ

Voditeljica: BLANKA VLAŠIĆ

Pjevaju: SESTRE RAMLJAK

GOSTI IZNENAĐENJA

Tema prvog susreta: MOĆ I NEMOĆ JEZIKA

Termini svih susreta u ak. godini 2018./2019. su:

23. listopada 2018. 

11. prosinca 2018.

5. ožujka 2019.

14. svibnja 2019.

Dođite i vidite o čemu se radi, 23. 10. 2018. (utorak) u 20 sati u splitskom sjemeništu! Ne propustite priliku za Susret s onim Najvećim, onim koji najviše ljubi…

Više informacija o “Susretima u Riječi” možete naći na facebook stranici na linku ovdje, a snimke susreta moći ćete pratiti na youtube kanalu ovdje.

Zato…. DOĐITE SVI U SPLIT, u Nadbiskupijsko sjemenište 23.10. 2018. u utorak, u 20.00 sati!

Skip to content