Predstavljena knjiga Hoditi s Bogom – Putovanje kroz Bibliju autora Tima Graya i Jeffa Cavinsa

  • Written by:

Svatko tko u ruke uzme knjigu Hoditi s Bogom – Putovanje kroz Bibliju iskusit će fascinirajuću priču o objavljenoj Božjoj ljubavi prema svakom čovjeku

U prostorijama nakladne kuće Verbum na konferenciji za medije u srijedu, 19. prosinca predstavljena je izvrsna knjiga Hoditi s Bogom – Putovanje kroz Bibliju, a predstavili su je dr. sc. Miro Radalj i mr. sc. Petar Balta direktor i glavni urednik nakladne kuće Verbum. 

Biblija ima veliku ulogu u životu kršćana te se mnogi trude svakodnevno uranjati u Sveto pismo, a čitanju Biblije pristupaju i mnogi koji nisu vjernici. No, susret s Biblijom zna biti i zbunjujući, izazvati i svojevrsnu frustraciju, jer umjesto duhovnog smiraja i spontanog prihvaćanja čitatelj bez priprave i vodiča može imati dojam da čita zbirku spisa koje su izradili neki davni ljudi, u nekoj davnoj kulturi, običnu knjigu koja je njemu i sadržajem i stilom pomalo strana i neprivlačna.

Knjiga Hoditi s Bogom – Putovanje kroz Bibliju, odlično je sredstvo da se Sveto pismo doživi na blizak način, kao Riječ Božja, upućena jednako svakom čovjeku – Božja poruka ljubavi i poziv da i danas hodimo s njime. U tom doista praktičnom priručniku koji je upravo objavila nakladna kuća Verbum u izvrsnom prijevodu Emine Kovačević, autori Tim Gray i Jeff Cavins otkrivaju središnju priču koja prožima i ujedinjuje cijelo Sveto pismo te je predstavljaju jednostavno i jezgrovito, razumljivo i vjernicima i nevjernicima.

Vodeći čitatelja na jedinstveno duhovno putovanje kroz biblijske knjige – jednu po jednu – daju panoramski pogled na Božji slavni plan spasenja i otkrivaju ključnu Božju zamisao za život svakoga čovjeka. Njihovi stručni komentari duboko uranjaju u tajne Pisma, otključavajući njegovo neiscrpno bogatstvo, čineći ga svakome dostupnim i pokazujući koliko su nadahnute biblijske riječi značajne za svakog čovjeka, pa i ovoga danas.

Svatko tko u ruke uzme knjigu Hoditi s Bogom – Putovanje kroz Bibliju iskusit će fascinirajuću priču o objavljenoj Božjoj ljubavi prema svakom čovjeku, otkrit će kako se svatko od nas uklapa u Božji plan prepun dobrote za cijelo čovječanstvo, a ne će izostati ni osjećaj kao da kreće na put s dobrom mapom i kompasom, u izvrsnu društvu dvojice prijatelja pouzdanih vodiča.

Knjiga Hoditi s Bogom – Putovanje kroz Bibliju dostupna je u svim knjižarama Verbum kao i putem web knjižare Verbum.hr, a o njoj možete saznati više na linku ovdje.

Izvor: hu-benedikt.hr

Skip to content