RODITELJI PRIPAZITE: Serija ‘Kuća boga Anubisa’ projekt je britanske masonerije!

Popularna sapunica nosi ime boga mrtvih i vrvi simbolima Iluminata. Tu su prisutna i razna zastrašivanja plasirana kroz naizgled benigne scene s ljepuškastom mladeži u glavnim ulogama. Od djece stvara prave male ovisnike.

 

{jathumbnail off}Hrvatsku mladež i malu djecu doslovno je zaludila serija koja se prikazuje na novom programu namijenjenom djeci; RTL Kockica. Riječ je o seriji pod nazivom ‘Kuća boga Anubisa’, a prikazuje se u udarnom terminu, među ostalim benignim crtićima kao što su legendarni Leteći medvjedići. Ova serija je britansko-belgijske produkcije i namijenjena je programiranju i manipulaciji djece.

Nosi ime egipatskog boga mrtvih, boga Anubisa koji je u mitologiji poznat kao bog koji prati duše u podzemlje. Zaista je strašno i pomisliti da su djeca koja su u potpunosti ovisna o toj seriji svakim danom zaluđena ni manje ni više bogom mrtvih koji duše vodi u podzemlje. Nije vam to malo čudno?

Na redakcijski mail smo dobili i pismo veoma zabrinutog roditelja koji je zbog naslova ove sumnjive serije išao pogledati opis serije te se šokirao kada je vidio da mu se masoni još i smiju s malog ekrana. U opisu serije, među ostalim piše:’ (TV serija Engleska) Popularna sapunica koja nosi ime boga mrtvih i vrvi simbolima Iluminata. Tu su prisutna i razna zastrašivanja plasirana kroz naizgled benigne scene s ljepuškastom, imućnom mladeži u glavnim ulogama. Od djece stvara prave male ovisnike’. Nadalje u opisu nabrajaju se imena djece, glumaca koji glume u seriji.

Zašto baš djeca?
Poznata je izjava jednog Isusovca koji je rekao: ‘Dajte mi dijete do 6. godine i imam ga do kraja života’! Iako ćete sada pomisliti da je serija za kojom vaša djeca luduju benigna, a da se mi raspisujemo o teorijama urote, upozoravamo da su baš te, naoko zabavne serijice najveća opasnost za vašu/našu djecu. To je naime serija koju gledaju djeca svih uzrasta i koja se subliminalno uvlaći u podsvijest djece. Kasnije u životu primjećuju se utjecaji ovakvih i sličnih masonskih projekata. Sva masonska politika, sve manipulacije, programiranja i razne tolerancije i zastrašivanja usmjerena su upravo na djecu. Televizijski program i virtualni svijet u kojem naša djeca prebivaju većinu svog vremena najjači su učitelji vaše/naše djece. No poruke skrivene u sadržaju namijenjenom njima mogu biti zastrašujuće i kao takve mogu sasvim sigurno utjecati na život vašeg djeteta. Moramo napomenuti kako ova serija, kao podršku, ima i istoimenu kompjutersku igru; kuća boga Anubisa, a cilj igrice je što više puta fotografirati tog boga, dakle jasno se fokusirati na boga mrtvih i boga podzemlja što je apsolutno odvratno, ali učinjeno s ciljem, po agendi. Upozoravamo, dječje misli i um su toliko čisti i nevini da je masoneriji glavni cilj to onečistiti. Ovakvim projektima koje uživaju naša djeca onečišćuje se nevinost djece i stvaraju se nečisti i nadasve podložni mladi ljudi koji će se u budućnost razviti u savršeno programirane ljude tolerantne na nečisto i zlo. Dječji mozak je kao spužva, stoga roditelji pripazite što će vaše dijete upijati!

Autor: Z. K./dnevno.hr

Odgovori

Skip to content