(VIDEO) Bravo, Ružo!

 

RUŽA TOMAŠIĆ  Pogledajte izvanredan nastup Ruže Tomašić u Europskom parlamentu

Dana 16. siječnja ponovno je na inzistiranje španjolskih socijalista izvješće Estrela o spolnom i reproduktivnom zdravlju i pravima na mala vrata i u malo drugačijem pakiranju vraćeno na dnevni red Europskog parlamenta. Naime, neki članovi Europske komisije pokušavaju otvoriti put k usvajanju Estrela izvješća putem nametanja Izjave o nediskriminaciji u kontekstu seksualnog i reproduktivnog zdravlja i prava.

Hrvatska zastupnica Ruža Tomašić na svojoj je Facebook stranici o tome napisala: „Španjolski socijalisti pokušavaju ideološku borbu s nacionalne razine nakon gubitka na izborima dići na europsku razinu, nastojeći da se opet pokuša usvojiti i tako nametnuti nacionalnim državama ono što je Europski parlament krajem prošle godine odbacio.“

Portal Zdravstveniodgoj.com čestita Ruži Tomašić na srčanosti u obrani prava na život i prava na priziv savjesti. Abortus ne spada u reproduktivno zdravlje jer ubija djecu, a ženu ranjava i uništava. Pogledajte odličan nastup Ruže Tomašić u Europskom parlamentu:

Izvor: zdravstveniodgoj.com

Odgovori

Skip to content