Blanka Vlašić ugošćuje Željka Pervana na trećem „Susretu u Riječi“

  • Written by:

Ovo je treći susret „Susret u Riječi“, koji je Blanka Vlašić počela voditi jesenas i koji ima izuzetno dobar odjek, što najbolje potvrđuje prepuna dvorana Nadbiskupskog sjemeništa u Splitu, gdje se „Susret“ održava.

Blanka Vlašić ugostit će sutra, u utorak, u 20 sati na „Susretu u riječi“ u splitskom sjemeništu, kako doznajemo, kao gosta iznenađenja Željka Pervana, glumca, scenarista i stand-up komičara, koji će s proslavljenom atletičarkom razgovarati o vjeri i svom vjerskom životu. Ovo je treći susret „Susret u Riječi“, koji je Blanka Vlašić počela voditi jesenas i koji ima izuzetno dobar odjek, što najbolje potvrđuje prepuna dvorana Nadbiskupskog sjemeništa u Splitu, gdje se „Susret“ održava.

I ovaj će puta započeti sjajnim predavačem i tumačem Božje riječi fra Antom Vučkovićem, ali u novom ciklusu predavanja pod nazivom „Driješiti i vezati riječima“, gdje će fra Ante Vučković tumačiti tekst iz Evanđelja o Luki „Progovori njemak“. Tumačenje Božje riječi kao i razgovor ugodni između Blanke Vlašić i njenog gosta pokušat će posvijestiti važnost riječi koje izgovaramo jedni drugima, sami sebi kao i one koje upućujemo Bogu i koje on upućuje nama osobno. Svojom pjesmom Susret u Riječi će animirati „Skac bend Split“, najavljuju organizatori, a Blanka Vlašić i fra Ante Vučković i ovoga su puta snimili duhoviti video spot koji možete pogledati ovdje.

„Susreti u Riječi“ imaju i humanitarni karakter tako da će se moći davati donacije koje će biti proslijeđene u misijske zemlje za školovanje i jedan topli obrok najsiromašnijoj djeci, a najsretnijeg donatora očekuje putovanje u Italiju. Više o „Susretu u Riječi“ možete pogledati ovdje.

Treći „Susret u riječi“ započinje u splitskom sjemeništu 26. ožujka 2019. u 20 sati.

Skip to content