Zagreb: Promocija pobožnosti „Dušo Kristova, posveti me!“

  • Written by:

Prošla je polovica korizmene kampanje 40 dana za život, a plodovi su već veliki i vidljivi. Inicijativa zna za jedan spašen život, a 2000 ljudi je bdjelo diljem Hrvatske (u 29 gradova, na 31 mjestu bdjenja). U znak podrške pridružili su se i građani Poreča koji jednom tjedno bdiju ispred svog doma zdravlja.

Polovicu kampanje Inicijativa je obilježila nizom tribina na temu priziva savjesti. Neke su se već održale (Vukovar, Osijek …), a čekaju nas tribine u Šibeniku, Splitu, Gospiću…

U Zagrebu će se u nedjelju 31. ožujka 2019. u 20 sati održati promocija pobožnosti „Dušo Kristova, posveti me!“ koja je, po riječima patera Marka Glogovića, duhovnog savjetnika Inicijative, jedna od njegovih najdražih i naljepših knjiga koje je do sada dao tiskati. Promocija će se održati u zagrebačkoj Kinoteci (Kordunska 1).

Ova knjiga je i pro-life molitvenik, a proroštvo iz spisa majke Sofije Tajber, suvremenice sestre Faustine I prijateljice sa slikarom koji je naslikao i sliku Milosrdnog Isusa I sliku Duše Kristove kaže: “U trenutku kada prestane postojati grijeh pobačaja, prestat će svi zemaljski ratovi! Čovječanstvo, koje tada više neće na svojoj savjesti nositi pečat toga zločina, radosno će težiti vječnomu cilju – stvaranju otajstvenoga Tijela Bogočovjeka kroz savršenstvo svojih udova. To će čovječanstvu darovati blagoslovljen mir, a svaki će čovjek proživjeti opći i osobni razvitak I duhovni procvat. Također, procvast će i plodom uroditi i njihovi poslovi kojima neće ostvariti samo materijalna dobra, nego i svoju predanost Bogu!”

Tijekom promocije ove knjige moći ćete čuti I svjedočanstvo o prizivu savjesti, mlade farmaceutske tehničarke Martine Grganović. Na koje je sve izazove, teškoće, ali i blagoslove naišla nakon što se pozvala na priziv savjesti, ispričat će tijekom jednosatne molitvene promocije ove važne pro-life knjige.

Knjiga se ne naplaćuje već se daje donacija za apostolat za život I djelovanje udruge “Hrvatska za Život”.

Skip to content