Glasajmo protiv nacionalne izdaje

Bez obzira što hrvatski zastupnici ne mogu mnogo učiniti u EP treba izići na izbore i dati svoj glas onima koji nisu izdali hrvatske nacionalne interese. Dati glas braniteljima, glas onima koji su nešto konkretno učinili (prije nego su ih onemogućili) za hrvatski narod, onima koji nisu radili nečasne radnje. Bivša zastupnica se hvale nekim uopćenim postignućem (direktivom o kvaliteti proizvoda) u EP-u što je neprimjereno jer da EU funkcionira kako treba ne bi bilo diskriminacije  pa je ista kvaliteta za svih obvezujuće.

Zahvaljujući političarima Hrvatska je danas u vrlo teškoj situaciji: iseljavanje, negativni demografski trendovi, mnogobrojna a neučinkovita državna i lokalna administracija, katastrofalno pravosuđe, nesređene zemljišne knjige (i katastara), neodrživi zdravstveni sustav, nekažnjeni govor mržnje u javnim medijima, cenzura na državnoj i lokalnoj razini, kriminalne radnje dužnosnika, ugrožene mnogobrojne egzistencije itd.

Neprihvatljivo je varati birače pa nakon izbora koalirati s antihrvatskom i pročetničkom strankom!

Memorijalno Vukovarsko groblje

Borovo Naselje, spomen obilježje

Neprihvatljivo je biti u koaliciji s političarima koji blate Hrvatsku državu i Hrvatsku vojsku, koji hrvatski narod proglašavaju genocidnim, s političarima koji su provodili etničko čišćenje i sudjelovali u oružanoj pobuni!

Vukovar i Škabrnja mjesta nekažnjenih zločina

Neprihvatljivo je govoriti o demokršćanskim vrijednostima a izglasati Istanbulsku deklaraciju i prihvatiti Marekeški sporazum!

Neprihvatljivo je lagati da nije bilo dovoljno potpisa za referendum!

Neprihvatljivo je odgađati stvarne reforme u državnoj upravi, pravosuđu, zdravstvenom sustavu itd.!

Neprihvatljivo je za izbornu kampanju povećati iznos od 1,5 milijuna na 4 milijuna kuna a zdravstvo je u minusu 7,5 milijardi kuna!

Izdajničku politiku vodi HDZ i njegovi koalicijski partneri pa oni ne zaslužuju glas naroda.

Ova vlada je bahata, bezobrazna pa nam poručuje da ne znamo čitati, da ne razumijeno što smo pročitali, da smo na margini političkoga spektra itd. Pokažimo im da znamo!

Ova vlada nije uz narod (komemoracija na Bleiburgu), nije uz branitelje (izmještanje HOS-ove ploče), nije za pravnu državu (blokirani, slučaj Agrokor i drugi), nije za nacionalni identitet (napadi na povijesni hrvatski grb)…

Izmještena HOS-ova ploča (20 km dalje od Jasenovca)

Ova Vlada je svojom politikom uspjela stvoriti velike podjele u društvu (simboli totalitarnih sustava), omogućila je govor mržnje u javnom prostoru, cenzuru i diskriminaciju domoljuba.

Ako volite Hrvatsku glasajte protiv uhljeba i izdajnika nacionalnih interesa. Dajte svoj glas Bruni, Ruži, Marijani, Josipu ili Mislavu.

Ante Glibota je napisao:

 “Plenković je jedinica za laži, koji je oduzeo hrvatskom narodu njegovo suvereno pravo da se referendumski izjasni, on je jedinica nepoštivanja demokratskih osnovnih principa, on je jednica koja čini i štiti kriminalne aktivnosti, vrši otimačine, razbojstva, kao i drumski razbojnici, ništa drugačije, uz svu pomoć policije, pravnog sustava brojnih pomagača i onda rasprodaje sa svojim kriminalnim ekipama strancima temeljne hrvatske kompanije. On je i jedinica zla, koji hoće nametnuti hrvatskom narodu forme i filozofiju nastranjaštva, koji se protivi njihovoj katoličkoj tradaciji od pamtivjeka !”

Budi odgovoran i glasaj!

Dr. Marko Jukić

Skip to content