Večeras premijerno dokumentarni film “Neoproštena pobjeda” na Laudato TV

  • Written by:

Iako je Poticajna skupina PHB od rujna “na kavi”, njezini članovi nastavili su aktivnosti, svatko osobno na području svoga djelovanja. Jedan od brojnih učinaka na tom planu jest i dokumentarni film Nenada Piskača “Neoproštena pobjeda”, koji će večeras (utorak) u 21 sat biti premijerno prikazan na Laudato TV. To je, i to u posljednjih 14 mjeseci, već drugi dokumentarni film kojem je Piskač i scenarist i redatelj.

Film je prava “bomba”, i po primijenjenim inovativnim tehnikama unutar dokumentarnog žanra i po estetičkoj efektnosti i po svom sadržaju odnosno po rasvjetljivanju političkog krajolika.

Film će ovih dana skupa s drugim, proširenim izdanjem Piskačeve knjige “Nebeska Srbija u Hrvatskoj”, s kojom se tematski nadopunjuje, krenuti na tržište i na domaću turneju predstavljanja i prikazivanja. Autor je već primio i pozive da gostuje s filmom i knjigom u inozemstvu, i to od zajednica hrvatskih iseljenika. 

Čestitamo kolegi Piskaču i želimo mu ‘mirno more’ i nastavak ovako plodna rada  na području kulture, umjetnosti i političke publicistike.

A ovo  je najava Laudato TV:

21:15 Neoproštena pobjeda, dokumentarni film
Dokumentarni film Nenada Piskača ‘Neoproštena pobjeda’ premijerno se prikazuje povodom dvadesete obljetnice smrti predsjednika Franje Tuđmana i snimljen je ususret 25. obljetnici akcija Bljesak i Oluja koji se obilježavaju iduće godine.  Scenarist i redatelj Piskač ovim filmom odaje počast prvom hrvatskom predsjedniku te prikazuje kako se tijekom rata ‘znojem štedi krv’, dok se u miru informacijom može spriječiti manipulaciju.

Pokret za hrvatsku budućnost

Skip to content