Zajednica Susret otvorila telefon za psihološku pomoć

  • Written by:

Poštovani,

želeći podijeliti teret krize kojom smo pogođeni, a u dobroj nakani da pomognemo u okviru svojim mogućnosti, obavještavamo Vas da je stručni tim Zajednice Susret telefonsku liniju na broju 01/6040-198 otvorio za psihološku pomoć građanima.

Iako zbog širenja epidemije bolesti COVID-19 uzrokovane virusom, SARS-CoV-2 te svih preporuka nadležnih službi ne možemo ostvariti socijalni kontakt, naš broj telefona 01/6040-198 je i dalje otvoren za pozive. Građani nam se mogu javiti i na e-mail  adresu  zagreb@zajednica-susret.hr , naše mrežne stranice (https://zajednica-susret.hr/) te putem Facebook profila Zajednice Susret (https://www.facebook.com/Zajednica-Susret-660428070722269/).

Ostanite u svojim domovima radi sigurnosti Vas i Vaših obitelji, te svih građana Republike Hrvatske, a ako imate problem o kojem biste htjeli razgovarati, slobodno nam se javite s punim povjerenjem.
U našem stručnom timu su dvije socijalne pedagoginje od kojih je jedna i certificirani terapeut, psihologinja te dvoje bivših ovisnika (za osobe s problemom ovisnosti) koji su spremni s Vama razgovarati. Za Vas smo dostupni od ponedjeljka do subote od 8 do 20 sati.

Tim Zajednice Susret

Skip to content