EU totalitarizam

Slika 1. Ursula von der Leyen (foto: euinfo)

Europska komisija je 12. studenoga 2020. objavila namjeru prisile svih EU zemalja na prihvaćanje LGBTIQ ideologije. Oni koji ne slijede diktat nove LGBTIQ Europe bit će isključeni iz svih financijskih sredstava EU-a, uključujući Fond za oporavak za suočavanje s krizom uzrokovanom koronavirusom. (LGBTIQ je kratica za: Lezbijke, Gej muškarce, Biseksualne osobe, Transrodne i Transeksualne osobe, Interseksualne osobe i Queer osobe).

Europska komisija najavila je da do 2021. godine u EU zakonodavstvo, kao kaznena djela, želi unijeti „govor mržnje„ i „zločine iz mržnje” te do 2022. nametnuti uzajamno priznavanje „duginih obitelji” u cijeloj Europskoj uniji. Dakle, svi oni koji priznaju naravni zakon bit će kažnjeni jer će priznavanje i poštivanje naravnog zakona biti proglašeno “govorom mržnje” i “zločinom iz mržnje”. Ako netko ne bude mislio i govorio o LGBTIQ zasjednice kao Europska komisija bit će proglašen “homofobom” i kažnjen.

 

Fašizam trećeg tisućljeća?

Pod sloganom “Izgradnja Unije u kojoj svatko može biti ono što jest” predstavljena je 12. studenoga 2020. nova strategija za ravnopravnost LGBTIQ osoba.

Predsjednica Europske komisije Ursula von der Leyen kazala je: “Želim neumorno raditi na izgradnji Unije jednakosti. Unije u kojoj svatko može biti ono što jest i voljeti koga želi – bez straha od optužbi i diskriminacije. Jer biti svoj nije ideološko pitanje. To je pitanje identiteta. Njega nam nitko ne može oduzeti”.

 

Slažem se s navedenim što je drugarica Ursula kazala jer mi koji ne pripadamo LGBTIQ zajednici također želimo da se poštuje naše uvjerenje, naša vjera, naš kulturni i nacionalni identitet, naravno ne na štetu drugih. Želimo biti ono što jesmo, a strategijom nam se to oduzima! Strategija nas proglašava “homofobima”, širiteljima “govora mržnje” a to nismo!

 

Mi smo pobornici naravnog zakona, mi znamo tko je muško, a tko žensko. Mi znamo za što koji fiziološki otvor na tijelu služi za razliku od pripadnika LGBTIQ pripadnika! EU komisija je kontradiktorna jer ne priznaje pravo na naravni zakon. Oni koji slijede naravni zakon ne mogu biti ono što jesu, normalni! Bolesni mogu biti ono što jesu (bolesni) i mogu nametati svoje uvjerenje, svoj način života drugima. Strategija Europske komisije ne gradi Uniju jednakosti već Uniju diskriminacije!

 

 

Slika 2. Dugina zastava (foto: wikipedia)

 

Strategija EU komisije ima 24 stranice i trebala bi se provesti tijekom 5 godina (2020. – 2025.). Strategija želi nametnuti nove zakone svim članicama EU bez obzira na društvene, kulturne, vjerske, povijesne razlike među narodima i državama članicama EU. Na taj način EU komisija želi ukinuti nacionalni, kulturni, vjerski identitet naroda koji čine EU zajednicu.  

Navodi se borba protiv diskriminacije? Tko je zaista u EU diskrimniniran? Diskriminirani su oni koji drže do svoje nacionalne kulture, svoje vjere, svojih narodnih običaja, svog identiteta (bez ugrožavanja drugih). Govor mržnje od LGBTIQ zajednice je dopušten, poželjan, promiče ga EU administracija i mainstream mediji. To se najbolje vidi kada se organizira povorka “Hod za život”. Tada oni priječe put povorci, vrijeđaju, zvižde i prava buku. Kada mainstrem mediji izvještavaju o “Hodu za život” onda je to izvještaj o LGBTIQ stavovima, a ne o obrani života.

Strategija EU komisije navodi: “Zaštita fizičkog i mentalnog zdravlja”, pa se postavlja pitanje tko i na koji način ugrožava fizičko i mentalno zdravlje pripadnika LGBTIQ zajednice. Medicinska izvješća pokazuju da pripadnici LGBTIQ zajednice svojim ponašanjem sami uništavaju svoje zdravlje, a zajednica osigurava sredstva za njihovo liječenje! Oni svjesno narušavaju svoje zdravlje svojim načinom života. Izdvajanje za njihovo liječenje su značajna što se može vidjeti iz vladinih izvješća.

(http://report.nih.gov/categorical_spending.aspx)

 

Dugine obitelji? Što je to? Možemo govoriti o “duginim zajednicama” a ne o “duginim obiteljima” jer obitelji mogu imati potomstvo a “dugine obitelji” to ne mogu imati bez obzira koliko se Ursula i Dallia trudile!

Zajedničkim djelovanjem, raznolikošću i idejom da svaka osoba može slijediti svoje snove bez obzira na njezin seksualni identitet i izražavanje, nastavlja se borba protiv nejednakosti, netrpeljivosti i mržnji prema LGBTIQ osobama.

Slažem se ali zašto normalni pripadnici društva ne mogu slijediti svoje snove?

 

Slika 3. Govorite slobodno (mi vas pratimo)

 

Europska komisija objavila je strategiju zakonskog nametanja jedinstvene LGBTIQ politike u cijeloj Europskoj uniji! Strategija obuhvaća zdravstvo, obrazovanje, kulturu, šport, medicinska i društvena istraživanja, brak, internetsku regulaciju „govora mržnje”, zapošljavanje i druga područja politike.

Ovo je vrlo opasna strategija kojom se želi prisiliti zemlje na pravnu integraciju uvođenjem zločina “homofobije” na europskoj razini, uvođenje rodne ideologije u sve pore društva i dodjelu sredstava uvjetovanu prihvaćanja nasilno nametnute strategije (zakona) EU.

 

Bolesna predsjednica EU komisije, Ursula von der Leyen, kazala je: „Zone bez pripadnika LGBTIQ skupina, zone su bez čovječnosti. A njima nije mjesto u našoj Uniji ”.

Dakle, svi koji ne misle kao Ursula su nečovječni i nije im mjesto u Uniji! Zar to nije bolesno? Zar to nije jedan vid novog fašizma?

Helena Dalli, povjerenica EU-a za ravnopravnost spolova je najavila da će Komisija “u potpunosti iskoristiti alate koji joj stoje na raspolaganju” za provođenje LGBTIQ jednakosti u cijelom svijetu.

“Čvrsto sam uvjerena kako je to način kako državu članicu dovesti u red”, rekla je pojasnivši: “U redu, nećete dobiti dio koji biste trebali dobiti ako ne poštujete vladavinu zakona”.

Totalitarizam umjesto tolerancije na koju se pozivaju!

Europska komisija želi putem ucjene i fondova za financiranje članica nametnuti jedinstvenu LGBTIQ ideologiju u cijeloj EU! EU komisija koristi pandemiju COVID-19 za promicanje LGBTIQ ideologije pa ucjenjuje članice EU. Članice koje ne prihvate strategiju bit će isključene iz financiranja od strane EU uključujući Fond za rješavanje krize i oporavak od pandemije koronavirusa.

btrhdr

Slika 4. Plakat tolerancija/netolerancija

 

EU komisija nema takve nadležnosti ali ih želi postići stategijom. Oni koji ne slijede diktat nove LGBTIQ Europe bit će isključeni iz financiranja od strane EU! Ekonomske ucjene u kriznim vremenima dostojne su najopakijih diktatura! U vremenima financijske krize zbog COVID-a žele uskratiti financijsku potporu svim suverenim državama koje se protive zlouporabi ovlasti EU u svrhu nametanja ideološke diktature!

Kampanja Europskog vijeća i Europskog parlamenta za povezivanje proračuna EU-a s “vladavinom prava”nema pravnu osnovu prema dokumentima koje su pripremili pravnici koji pripadaju Vijeću. Poljski eurozastupnik Jacek Saryusz-Wolski je na društvenim mrežama objavio fragmente dokumenta kojim pokazuje da ne postoji pravna osnova za povezivanje proračuna EU-a s “vladavinom prava”.

„Pravno mišljenje pravnih službi Vijeća EU od 25. listopada 2018. nastavak je prethodno iznesenog mišljenja br. 10296/14 od 27. svibnja 2014., u vezi s projektom pravilnika Europskog vijeća o uslovljavanju proračuna EU takozvanom vladavinom prava. Mišljenje govori o njegovoj nezakonitoj nekompatibilnosti s Ugovorom o EU “.

Prema mišljenjima jednog talijanskog centra: „To je nelegitimni upad u isključivu sferu suvereniteta država članica EU”. Strategija koju Komisija promiče krši Europske ugovore!

Europski parlament i Europsko vijeće ne mogu uvesti zločin “homofobija” jer je to van njihovih ovlasti, kako je utvrđeno u članku 83. Ugovora o funkcioniranju EU. Ali svoj plan svejedno planiraju provesti.

EU komisija želi nametnuti svoju ideološku viziju svim članicama bez obzira na njihovu povijest, kulturu, vjeru i nacionalni identitet. Komisija želi ozakoniti svoju nakaradnu viziju obitelji i odgoja djece. Oni koji ne misle kao članovi EU komisije bit će proglašeni “homofobima” i kažnjeni po zakonu. To je njihovo poimanje demokracije, ravnopravnosti, poštivanja identiteta. Ne radio se o demokraciji, jednakosti, ravnopravnosti već o diktaturi, fašizmu trećeg tisućljeća.

Europska komisija predstavila prvu strategiju za ravnopravnost LGBTIQ osoba (Crol)

https://www.crol.hr/index.php/politika-aktivizam/10106-europska-komisija-predstavila-prvu-strategiju-za-ravnopravnost-lgbtiq-osoba

Unija ravnopravnosti: Komisija predstavlja svoju prvu strategiju za ravnopravnost LGBTIQ osoba u EU-u (Europska komisija)

https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/en/ip_20_2068

Poštujte LGBTIQ prava ili gubite fondove EU, kaže Povjerenica za jednakost (Politico.eu)

https://www.politico.eu/article/lgbtqi-rights-rule-of-law-funds-equality-commission-helena-dalli/

Bruxelles na putu za borbu s Mađarskom i Poljskom dok predstavlja prvu LGBTIQ strategiju (EuropaNews.com)

https://www.euronews.com/2020/11/12/brussels-on-course-for-struggle-with-hungary-and-poland-as-first-ever-lgbtiq-strategy

Dr. Marko Jukić

“s margine političkoga spektra”

Skip to content