Cibona srušila Partizan

Cibona je odlično otvorila utakmicu i u četvrtoj minuti vodila je 13:4. U tome im je pomogao i trener Partizana Duško Vujošević, koji je već tada isključen jer se žalio na jednu sudačku odluku. Ipak, do kraja četvrtine Partizan je napravio seriju 14:4 i tako nakon prvih deset minuta imao minimalnu prednost (18:17).

Na krilima prepune dvorane Dražena Petrovića ‘vukovi’ su odlično otvorili i drugu četvrtinu, a na krilima fenomenalne obrane taj su dio igre dobili sa 25:11 te na odmor otišli sa plus 13 (42:29).

U trećoj četvrtini Partizan se ponovno vratio te je u 27. minuti stigao na samo minus četiri (50:46). Ipak, u posljednju četvrtinu cibosi su ušli s plus sedam (60:53).

U prve četiri minute posljednje četvrtine Cibona je zabila samo dva koša, što su gosti iz Beograda iskoristili i stigli na samo minus dva (62:60). Samo minutu kasnije Partizan je stigao i do izjednačenja (65:65).

Ipak, u triler završnici Cibona je na krilima RozićaŠarića i Blassingameaiščupala zasluženu pobjedu.

Cibonu su do pobjede vodili Dario Šarić s 22 te Marin Rozić s 21 košem. Blassingame je dodao 15 koševa, Planinić 12. Kod Partizana je najbolji bio Bogdan Bogdanović s 32 poena.

Napokon se u Draženovom domu vidjela vruća atmosfera. Stotine ljudi ostale su ispred dvorane, jer je policija procijenila kako je već ušlo dovoljno ljudi.

”Košarkaški klub Cibona ispričava svim koji nisu uspjelu ući u dvoranu Košarkaškog centra Dražen Petriović na utakmicu između Cibone i Partizana. Policija je iz sigurnosnih razloga zatvorila dvoranu pa će Cibona svima s neiskorištenom kupljenom ulaznicom vratiti novac ili pak omogućiti da neiskorištenu ulaznicu zamijene za ulaznicu za jednu od tri sljedeće domaće utakmice”, poručili su iz kluba.

izvor: gol.hr

Odgovori

Skip to content