“S margine političkoga spektra” – Hrvateki biraju

Novu lokalnu vlast biramo u čak 576 gradova, općina i županija na 6.572 biračka mjesta, a kandidirano je više od 38.000 kandidata. Tiskano je 14 milijuna izbornih listića! Biraju se gradska i županijska vijeća i skupštine te načelnici, gradonačelnici, župani i njihovi zamjenici. Sve to plaćaju porezni obveznici!

Slušali smo obećanja, samohvalu, laži, podmetanja, vrijeđanja kandidata. Malo smo čuli o stvarnim vrijednostima za koja se zalažu kandidati. U kampanji su se našli uhljebi, karijeristi, domoljubi, egzibicionisti, strani plaćenici, nestručnjaci i stručnjaci raznih profila. Samoljublje i samopromocija su bili iznad očekivanja i dobrog ukusa. Pokazalo se da su neki i za stolac kod psihijatra.   

Mainstream mediji su najviše promovirali strane plaćenike u Hrvatskoj koji su u Zagrebu sa stisnutom šakom najavili novu revoluciju, koji su najavili ponovno veličanje zločinca Tita kao svog uzora. Strane udruge (zaklade) protivno zakonu financiraju političku stranku u Hrvatskoj, a državne institucije to dopuštaju i ne poduzimaju ništa pa tako rade protiv hrvatskog naroda i hrvatske države. Vladajuća stranka priča da vodi Tuđmanovu politiku, a vodi protunarodnu izdajničku politiku.

Tijekom kampanje se mnogo lupetalo, obećavalo bez konkretnih prijedloga kako obećanja stvarno i izvršiti. Posebno treba istaći samoljublje pojedinih kandidata koji su druge proglasili nesposobnima, a sebe genijalcima. Vrijeđali su druge kandidate, stavljali ih na stup srama pa tako pokazali da spadaju u kategoriju političkoga i karakternoga smeća.

Majmunska posla

Ministarstvo unutarnjih poslova RH je poslalo obavijest da je dopušten ulazak u Republiku Hrvatsku hrvatskim državljanima s pravom glasa bez testa na koronaviris i bez obzira iz koje države dolaze! Tako je Vlada RH ponovno pokazala dvostruka mjerila, jedna vrijede za Hrvate koji plaćaju porez u RH, a druga vrijede za Srbe koji su napustili Hrvatsku jer ne žele živjeti u hrvatskoj državi. Većina izbjeglih je aktivno sudjelovala u pobuni i agresiji na RH, a neki su počinili zločine. Ponovno su organizirani besplatni autobusi za one koji će doći glasati u Hrvatsku u kojoj ne žive i koju mrze. Navodno će dobiti i novčanu naknadu za dolazak u Hrvatsku.  Na izbore zajedno izlaze neprijatelji hrvatske države SDSS i SDP u Kninu i Drnišu.

Vlada svojim postupcima opet Hrvate tretira kao građane drugog reda! Kako glasač može imati prebivalište u Vukovaru, a živjeti u nekoj drugoj državi? Samo u neokomunističkoj (Sanaderovoj, Milanovićevoj, Plenkovićevoj…) Hrvatskoj je to moguće.

Ljevičari i potomci Titovih ubojica napali su u Splitu kombi (razbili su vjetrobransko staklo) Ujedinjene desnice ali su maistrema mediji prešutjeli jer je napadnut kombi hrvatskih domoljuba. Nema konferencije za medije, nema ozbiljne reakcije Plenkovićevih kadrova koji se izjašnjavaju kao katolici i veliki domoljubi. Kidali su se plakati Ujedinjene desnice kao znak ljevičarske tolerancije.

 

Hrvateki će veliki broj glasova dati neprijateljima hrvatskoga naroda i hrvatske države i tako glasati protiv svoje obitelji, protiv svoje djece i njihove budućnosti. Dati će svoj glas uhljebima, karijeristima, stranim plaćenicima koji će raditi protiv obitelji, koji ne priznaju naravni zakon, koji ne priznaju zločine nad hrvatskim narodom i koji slave zločince koji su organizirali i počinili hrvatski holocaust. Hrvateki na svakim izborima pokazuju političku nepismenost, neodgovornost te izgubljenost u vremenu i prostoru.

Glasaj za budućnost Hrvatske!

Dr. Marko Jukić

 

 

Skip to content