SPIEGEL: Modrić je tajni gazda Reala

‘ON JE PRAVA ZVIJEZDA’ – U odnosu na prošlu sezonu kada je Borussia izbacila Real, Španjolci su sada puno bolji, a razlog je upravo Modrić. Luka igra u oba pravca – piše Spiegel.

Luka Modrić bio je jedan od najboljih igrača u pobjedi Reala protiv Borussije 3:0 u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka, a točka na i dobre predstave bila je asistencija Cristiano Ronaldu za treći gol ‘kraljeva’. To je dalo povoda novinarima njemačkog Spiegela koji su posvetili veliki prostor hrvatskom veznjaku.

– Luka je tajni gazda Reala, iako golove zabijaju Ronaldo i Bale. Hrvatski veznjak je postao glavni protagonist momčadi Carla Ancelottija, a novi dokaz tome je utakmica protiv Borussije – pišu Nijemci pa dodaju:

– Modrić ima briljantan osjećaj za situaciju, a njegov utjecaj se često prešućuje. On je zapravo prava zvijezda. Protiv Kevina Grosskreutza je radio čuda, a Realov vezni red sa Xabi Alonsom i Lukom je stvarno dobar.

Za kraj novinari Spiegela zaključuju kako Bale i Ronaldo ove sezone briljiraju upravo zbog Luke.

– U odnosu na prošlu sezonu kada je Borussia izbacila Real, Španjolci su sada puno bolji, a razlog je upravo Modrić. Luka igra u oba pravca, a njegov stav u polučučnju je stav lovca koji jedva čeka napasti i uloviti igru te asistirati Ronaldu ili Baleu. Ova dvojica su sjajni upravo zbog Modrića.

Izvor: vecernji.hr

Odgovori

Skip to content