Život počinje začećem, a sve drugo je zatvaranje očiju pred istinom

Autor: Miljenko Marinić

Datum: 31. svibnja 2014.

Na inicijativu Hrvatske udruge Benedikt od subote 31. svibnja krenula je akcija Protiv ubijanja nerođene djece (abortusa), a ponavljat će se 7. i 14. lipnja.

Na štandovima postavljenima na Rivi, danas od 10 do 13h, sugrađani su se mogli upoznati s promotivnim materijalima u kojima su sažeta iskustva ljudi koji su se othrvali pozivu na ubojstvo vlastitog nerođenog djeteta, drugim riječima abortusu.

Potrebno je kod građana probuditi svijest da abortus nije ljudsko pravo na slobodu izbora, već je to ubojstvo djeteta u stadiju embrija i fetusa, dakle, ubojstvo čovjeka u prvim mjesecima njegova života.

fotografija 2

 

Život je Božji dar i prema njemu se treba tako odnositi, a pogotovo se treba oduprijeti manipulacijama korumpiranih znanstvenika u pokušaju iskrivljavanja neoborivih činjenica.
Život počinje spojem muške i ženske stanice, a sve drugo je zatvaranje očiju pred istinom. U sklopu ove inicijative pokrenuto je i potpisivanje Deklaracije za život. Građani će Deklaraciju moći potpisati sljedeće dvije subote od 10 do 13h na štandovima postavljenim na Rivi ili online, putem službene stranice Hrvatske udruge Benedikt.

Potpisivanje navedene Deklaracije odvijati će se permanentno i kroz duže vrijeme, a planira se inicijativu prenijeti i na druge gradove i mjesta u Dalmaciji.

Članice i članovi te simpatizeri Hrvatske udruge Benedikt prvog dana ove akcije bili su predvođeni predsjednikom dr. Vidom Popovićem, potpredsjednikom Nikolom Milanovićem i tajnikom Petrom Rubićem, a duhovnu i moralnu potporu akciji pružili su dr. sc. fra Josip Marcelić, prof. dr. sc. don Mladen Parlov i mr. sc. fra Žarko Relota.

Hrvatska udruga Benedikt

 

 

Odgovori

Skip to content