HRVATSKA UDRUGA BENEDIKT: Deklaracija za život (potpišite peticiju)

DEKLARACIJA ZA ŽIVOT – Hrvatska udruga Benedikt nastavlja s javnom akcijom Protiv ubijanja nerođene djece. U sklopu navedene akcije započeli smo s podjelom promidžbenih materijala koji ukazuju na zlo abortusa, a uz to će se potpisivati Deklaracija za život. Deklaracija će se moći kroz duže vrijeme potpisati i elektronski i to na portalima hu-benedikt.hr i croative.net.

 

 

DEKLARACIJA ZA ŽIVOT (potpišite!)

Hrvatska udruga Benedikt potaknuta negativnim godišnjim prirodnim prirastom od deset tisuća osoba i manipulativnim odnosom vladajućih struktura prema problemu nerođene djece, koji se ponajviše manifestira plasiranjem neistina i poluistina putem tzv. hrvatskih mainstream medija te kroz istovjetno agresivno djelovanje pojedinih tzv. nevladinih udruga, što nerijetko rezultira otvorenim neprijateljskim stavom prema svima onima koji se zalažu za pravo na život, a s posebnim osvrtom na zastrašujuće podatke koji jasno svjedoče da je danas majčina utroba postala najveće stratište:

  •  u Hrvatskoj se po satu izvrši pet abortusa
  •  godišnje se u Hrvatskoj ubije oko 40 000 nerođene djece
  •  u Svijetu se godišnje izvrši 42 milijuna abortusa

poziva sve promicatelje kulture života i civilizacije ljubavi da založe svoje sposobnosti za prosperitet hrvatskoga naroda i društva, koji započinje rađanjem djece.

Zato potpisnici Deklaracije za ljudski život izjavljuju da:

  •  se protive donošenju zakonskih propisa koji bi ozakonili ili dopustili bilo kakvu manipulaciju ljudskim životom u prenatalnoj dobi, uključujući zamrzavanje embrija, njihovu selekciju, uništavanje, komercijalizaciju, doniranje, posvajanje, kao i zaustavljanje razvojnoga ciklusa ljudskoga bića kako bi u jednomu trenutku ono moglo biti (zlo)upotrijebljeno, odbačeno ili uništeno
  •  se zauzimaju i podržavaju uspostavu društva, koje štiti pravo na život ljudske osobe u prenatalnoj dobi; društvo, koje potiče, štiti i obvezuje oba roditelja da zajedno odgajaju i podižu svoju djecu; društveno prihvaćanje djece neželjene od svojih roditelja; društveni ustroj kvalitetnih i ravnopravnih uvjeta za razvoj i napredak djece u društvenim ustanovama

 

Poruka Deklaracije je:

Mi smo bili što su oni. Dopustimo njima da budu ono što smo mi!

Time darujemo nerođenom djetetu život, hrvatskome narodu opstanak, a sebi blagoslov i sreću.

>>> POTPIŠITE DEKLARACIJU ZA ŽIVOT!

 

Hrvatska udruga Benedikt

 

 

1 comment

Odgovori

Skip to content