DON DAMIR STOJIĆ: Mnogi nisu shvatili!

Don Damir Stojić: Izdvojite par minuta vremena i pažljivo pročitajte članak! – Ponavaljamo jer mnogi nisu shvatili!

Osobe koje se nalaze iza projekta „Knjiga istine“ koriste već standardizirane metode manipulacije ljudima pomoću straha i krivo predstavljene pobožnosti. (Znamo i koje)

Vrlo je važno odmah primijetiti da dotična Marija za svoje poruke priželjkuje status veći i od Svetog pisma tj. dotična Marija za sebe tvrdi da su riječi koje ona donosi izravna Isusova objava i zahtjeva neposrednu poslušnost prijeteći skorim uništenjem. Već ovaj element je dovoljan da se uvidi opasan karakter poruka.
Nadalje, na stranici se tvrdi sljedeće: „Marijine poruke pojačavaju nauk Katoličke crkve o vjeri i moralu, te su dane čovječanstvu Isusa Krista da ponovno evangeliziraju svijet, tako da se duše mogu spremiti prije drugog dolaska – konačne presude

Međutim, ono što piše u objavama nipošto nije poruka Katoličke crkve! Upravo suprotno, one otvoreno pozivaju na raskol unutar Crkve nazivajući papu Franju lažnim prorokom, heretikom i Antikristom. (dakle, nadahnuće poruka je sotonsko)

Ukratko, ovi tekstovi ne predstavljaju nikakav katolički nauk, već vrlo opasna i zavodljiva razmišljanja. Očito je da autor (ili autori) koriste riječi i fraze koje zvuče teološki učeno i uvjerljivo, iako su rečenice prepune nelogičnosti i besmislica. Najgore od svega je to što pokušavaju stvoriti umjetan rascjep između bivšeg i sadašnjeg pape, manipulirajući strahom i religijskim sentimentom čitatelja. Oni su samo još jedan prilog tisućama i tisućama proročanstava o skorom kraju svijeta čija se točnost u bezbroj navrata pokazala jednaka nuli. Osim toga, ako bi Isus i odlučio slati pisane poruke svijetu, sigurno bi radio puno manje pravopisnih pogrešaka

Don Damir Stojić

 

Knjižicu možete slobodno spaliti ili baciti u kantu za smeće gdje joj je i mjesto, a katolike koji promiču ove sotonske poruke bratski ukoriti ter preporučiti razgovor sa svećenikom kako bi se možebitno pristupilo molitvi otklinjanja.

AMEN
Izvor: glasbrotnja.net

Odgovori

Skip to content