DOSTA NAM JE BEZOBRAZLUKA I TERORA AGRESIVNE I PARAZITSKE ANTIHRVATSKE CRVENE MANJINE

Poštovani! Želeći Vas upozoriti na tekst objavljen na portalu dragovoljac.com od 4. rujna 2014. godine, autora Marka Juriča (maxportal), pod naslovom “Tko su udruge koje traže raskid ugovora sa Vatikanom”, kojeg možete pročitati OVDJE, a koje pripremaju prosvjed na Cvjetnome trgu u Zagrebu, 20. rujna 2014. godine, budući da je sadržaj upravo aktualan, ja ga dopunjavam svojim tekstom i pozivom koji Vam dostavljam:

 

Poštovani i dragi, Hrvatice i Hrvati!

Dosta nam je, u našoj Republici Hrvatskoj, bezobrazluka i terora agresivne parazitske crvene udružene manjine, koja dolazi s mržnjom orgijati na Cvjetni trg u Zagrebu, 20. rujna 2014. godine, u 14 sati.

Što oni imaju sa Vatikanskim ugovorima i sa Katoličkom Crkvom u našoj državi?

Nas 90% hrvatskih građana smo Katolička Crkva. Mi smo sklopili ugovore sa Svetom Stolicom. Naš novac ide našoj Crkvi.

Oni crveni i njihovi poslušnici, koji su zadnjih 14 godina na vlasti, neka vrate Crkvi sve što su opljačkali njihovi biološki i ideološki pretci. Neka njihove takozvane nevladine crvene lopovske udruge vrate u hrvatski proračun sve što su do sada, u milijardama kuna, opljačkale od hrvatskoga naroda i parazitski dobile od svojih istomišljenika na vlasti, na koju su došli prijevarom i manipulacijama u medijima, uz volju i plan antihrvatskih svjetskih moćnika.

Neka te parazitske udruge uzdržavaju njihovi malobrojni članovi, a nas, našu Crkvu i naše Vatikanske ugovore neka ostave na miru i neka nam više ne sišu krv poput krvoločnih vampira!!!

Stoga, hrvatski rodoljubi, dođimo spontano, s ljubavlju, na Cvjetni trg u Zagrebu, 20. rujna 2014. u 14 sati, s prosvjednim natpisima u rukama i recimo, mirno i dostojanstveno, tim udruženim crvenim parazitima i vampirima:

“Dosta i otkinite se od nas za sva vremena!”

U ime spontanih prosvjednika plave i žute svjetlosti

 

dr. Ružica Ćavar

predsjednica Hrvatskog pokreta za život i obitelj

 

Izvor: dragovoljac.com

 

Odgovori

Skip to content