(VIDEO) POGLEDAJTE ZABRANJENI DOKUMENTARNI FILM “SODOMA”

DIJABOLIČKI PROJEKT homoseksualnog pokreta sastoji se od pet faza: 1. zahtjev za tolerancijom homoseksualnosti, 2. zahtjev za prihvaćanjem homoseksualnosti (jednaki status), 3. slavljenje homoseksualnosti, 4. nasilno sudjelovanje u gay ‘kulturi’, 5. kažnjavanje svih onih koji se ne slažu s novom paradigmom. 

Dokumentarni film ruskog redatelja Arkadija Viktoroviča Mamontova koji nosi naziv „Sodoma“ predstavlja pogled na fantazmagoričnu stvarnost zapadnog svijeta koji je početkom 21. stoljeća prisilno počeo slaviti homoseksualni stil života kroz gay prideove, homoseksualna vjenčanja, menstrualne šalice i surogat majčinstvo, rodnu ideologiju u školama i vrtićima i zatvaranje očiju pred pedofilijom koja se provlači kroz pore anti-diskriminacijskih zakona i osjećaje straha i autocenzure koje političarima i institucijama nameću LGBT udruge. Američka vanjska politika pristala je biti predvodnik te auto-destruktivne revolucije za koju autor ne krije da će dovesti do propasti civilizacije.

Rusija se trenutno nalazi tek u prvom stadiju kulturalnog osvajanja – dijaboličkog projekta iznjedrenog iz homoseksualnog pokreta, a koji se iz nekog razloga svidio globalnim elitama. Pet su stadija tog kulturalnog osvajanja: 1. zahtjev za tolerancijom homoseksualnosti, 2. zahtjev za prihvaćanjem homoseksualnosti (jednaki status), 3. slavljenje homoseksualnosti, 4. nasilno sudjelovanje u gay ‘kulturi’, 5. kažnjavanje svih onih koji se ne slažu s novom paradigmom. Ovaj dokumentarac pruža objektivni prikaz našeg trenutnog stanja, odličnu dijagnostičku sliku moralnog potonuća suvremene zapadne civilizacije upravo zato što je Rusija još uvijek relativno slobodna od autocenzure prema zlu koje se upakirano u ljudska prava i slobode nameće cijelom svijetu. U LGBT agendu ulaže se toliki novac i tolika moć je koncentrirana u rukama onih koji ju nameću da je nedavno kroz razne manipulacije zaprijetila i Vatikanu na izvanrednoj sinodi o obitelji, ali su ju vjerni biskupi Katoličke Crkve odlučno odbili. „Gay teologija je hereza modernoga svijeta“, tvrdi Scott Lively u ovome filmu koji počinje sa biblijskim scenama o uništenju Sodome i završava porukom da se borbom protiv LGBT agende odgađaju apokaliptične kazne iz posljednjih vremena. Njegovu poruku treba shvatiti ozbiljno.

Izvor: zdravstveniodgoj.com

Odgovori

Skip to content