GRABAR KITAROVIĆ: Pravo je pitanje što je Josipović dao srpskom veleposlaniku Cvetićaninu

“Nisam ni prva, a neću biti niti zadnja osoba koju je predsjednik Josipović uvrijedio posljednih dana”, ocijenila je Grabar Kitarović. “Kad smo kod laganja pravo je pitanje što je Josipović dao veleposlaniku Cvetićaninu, kad je on bio srpski veleposlanik u Hrvatskoj”, istaknula je.

Prilikom današnjeg posjeta zagrebačkoj tvornici Kraš HDZ-ova predsjednička kandidatkinja, Kolinda Grabar Kitarović istaknula je kako je gospodarstvo u središtu njezinog programa te se osvrnula na tvrdnju predsjednika Ive Josipovića da je lagala o svom statusu u NATO-u kazavši kako nije ni prva, a neće biti ni zadnja osoba koju je predsjednik Josipović uvrijedio posljednih dana.

Gospodarski program prezentirat ću sljedeći tjedan, naglasila je te dodala kako je Kraš jedna od niza tvrtki koje će posjetiti, a skupljanjem iskustava te razgovorom o problemima u Krašu, želi pojačati svoj program stvarnim životnim pričama i pravim hrvatskim primjerima.

“Apsolutno nisam lagala o svom statusu u NATO-u, nemam nikakve veze s NATO-om, osim što moja obitelj ima taj status kako bi moja djeca mogla završiti školsku godinu i ne prekidati školovanje u Belgiji”, kazala je Grabar Kitarović na pitanje novinara da li je lagala o statusu u NATO-u.

Napomenula je kako joj je žao što je optužena za laganje, no predsjedniku Ivi Josipoviću koji ju je optužio za laganje ne zamjera. “Kad u kampanji nemate sadržaja, onda napadate ljude”, istaknula je.

“Nisam ni prva, a neću biti niti zadnja osoba koju je predsjednik Josipović uvrijedio posljednih dana”, ocijenila je Grabar Kitarović.

“Kad smo kod laganja pravo je pitanje što je Josipović dao veleposlaniku Cvetićaninu, kad je on bio srpski veleposlanik u Hrvatskoj”, istaknula je.

Kolinda Grabar Kitarović je istaknula kako će sigurno ću biti predsjednica Hrvatske, a hipotetski, kada ne bila izabrana za predsjednicu, ima mjesto i u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova.

Izvor: narod.hr

Odgovori

Skip to content